Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Co myslicie o Palikocie!!!

Polecane posty

Gość Mistrz interpunkcji
W dziwnych miejscach, stawiasz przecinki.

Gość hoohoo
wcześniej był troche pajacowaty i niezbyt miły ale teraz sie juz zmienił i jest zdrojem miłości zwlaszcza wobec przeciwników politycznych:)

Gość ja go lubie tym bardziej
ze kiedys byl moim sasiadem :)

Gość ja go lubie tym bardziej
to byl podszyw, nie spotykalam go przy smietniku :) palikot to madry facet, co mysli to mowi i jest chyba jedynym politykiem ktory nie jest zaklamany

Wolala bym nie miec takiego sasiada, wydaje mi... sie ze ten czlowiek ,nie ma szacunku do drugiego czlowieka,jest beszczelny i arogancki!! Ja wiem ze w polityce sa rozne dziwadla...ale ten, to taki , ze mozna by nim dzieci straszyc....

A ja uwazam , ze stary pryk , robi sie na wyluzowanego mlodzieniaszka!!!!!!! W moich oczach Marek Jurek , jest czysty jak krysztal...pod kazdym wzgledem....Ale to jest tylko moje zdanie , nie musicie sie z nim zgadzac, taki Palikot, nie siega mu do piet!!!

Gość agnesi
a jak ma na nazwisko marek jurek?

Słyszałam, że jest bardzo hojny i szczodry, chętnie pomaga biednym itp. Wg mnie jest odważny, tylko on nie bał się mówić głośno o alkoholizmie Lecha, i inteligentny bardzo:)

Gość smaugolll
Jest nowoczesnym ojropejczykiem nawet zaczą sypiać z facetami: "Poseł Janusz Palikot ma nie lada kłopot. Kontrowersyjny polityk, który sugerował, że Jarosław Kaczyński (60 l.) może być gejem, sam jest teraz podejrzewany o homoseksualne skłonności. Znany reżyser i dziennikarz Sylwester Latkowski (43 l.) twierdzi, że poseł PO może być biseksualistą, a więc że sypiał zarówno z kobietami, jak i... mężczyznami." Tylkoo Pallyykot kaczynski to cham i obłuda!!

Gość smaugolll
Tylko Pallyykot: "Szykuje się kolejny skandal polityczno-obyczajowy z udziałem Janusza Palikota (PO). Tym razem jednak będzie on raczej ofiarą, niż sprawcą. Reprezentujący ex-żonę lidera PO mec. Roman Giertych (LPR) od kilku tygodni próbuje zainteresować centralne i lokalne media życiem intymnym Palikota. Sugeruje homo- lub bisekesualną orientację parlamentarzysty i twierdzi, że jest gotów dowieść tego w sądzie, gdyby został oskarżony o zniesławienie."

Gość smaugolll
Tylkoo Pallyykot: Zna się z Bronkiem z czasów WSI w latach 92-98 odbywali częste spotkania w lasach Janowskich. Czyli ad prywatyzacji już wiemy o jakie dojście do władzy chodziło.

Gość ten topik to dno
smaugolll > popieram PO to dno, bagno jest przy nich żródłem

Gość WIELOSIA123
wszysko co piszesz to prowda jes ,tys sie z tobom zgadzom