Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mortadelawro...

maszynka jednorazowa-ile?

Polecane posty

Gość mortadelawro...

Ile razy używacie jednorazówek? Bo ja ok.10 razy, albo mniej zależy to w jakim stanie są ostrza lub ten pasek. Koleżanka mi dziś powiedziała, że ona używa raz i wyrzuca. A u was jak jest?

Gość weronica91
Ja też raz....10 to strasznie dużo i pozacinać się można :/

Gość ja mam cienkie i jasne
włoski maszynka wystarcza mi na kilka a nawet kilkanaście razy, nie liczę ile razy używam , po prostu widze czy jest zużyta i kiedy j ą wyrzucić, jak ktoś ma sztywne druty zmiast włosów to nie dziwne ze jeden raz ale to ty powinnaś wiedzieć a nie kieriwać sie innymi, każde włosy są inne, tak samo maszynki też są różne

Gość mortadelawro
Wszystko to wiem, ale jestem ciekawa po prostu ;)

Gość krucafuks
Wywalam jak maszynka przestaje golic dokladnie, ostrza tez ta kolezanka zmienialaby za kazdym razem? Chyba za czesto sie nie goli... Gdzies mi sie o uszy obilo, ze po 10 uzyciach powinno sie maszynke wyrzucic.

Gość hkjhkh
Ja u zywan dopóki sie nie stępi, zwykle około 2 miesiecy, golę sie często, nie zacinam sie. Używam gilette.

Ja też. I one długo działają. Nie liczę ile razy używam, tylko po prostu nie wyrzucam jej dopóki goli. Przecież to czuć jak się stępi. Te niebieskie są bardzo porządne i długo można ich używać.