Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatimka77

waże 85kg

Polecane posty

Gość tatimka77

mam 173cm i ważę 85kg nikt mnie nie chce, nawet nie chcą mnie lepiej poznać.

Gość glowa do goooooryy
ja waze duzo wiecej i mam kogos kto mnie kocha wieC:)

Gość tatimka77
na imprezie nie mam szans kogos poznać.. chyba, że przez internet, żeby mnie nie widzieli. mam ładną buzię, duzy jędrny biust ale niestety jestem klocem troche.

Gość tatimka77
może nie nadszedł mój czas. ciągle wierzę ze gdzies czeka na mnie ktoś idealnie dopasowany do mnie a ja do niego i wygląd tu nie bedzie grał żadnej roli

Gość qwertyyyyy
No troszkę ważysz. Szczerze powiedziawszy prawie tyle co ja:p. A jestem jakieś 20 cm wyższy. Kobieta to nie tylko ciało przecież... Na pewno kogoś znajdziesz. Tylko czasem potrzeba czasu/okazji...

Gość Wars wita Was
jak wiadomo z anorektyczką to nawet nie wolno się zadawać ale to nie jest żadna tragedia zadawać się z kobietą , która waży ponad 85 kg. i to już nie chodzi o to, że ta z lekka puszysta ma waginę tak schowaną , że należy tę waginę magnesem szukać , ale taka 'baba' to jest skarb , gdy będzie budowa domu i każdego murarza przepędzi idąc na pierwszą wymianę ciosów a zawartość betoniarki , czyli 150 kg. zaprawy spokojnie zaniesie nawet na III piętro budowy domu , rusztowanie rozstawi i zabije własnoręcznie każdego , kto zechce jej rodzinę rozwalić , nie tylko są takie na Śląsku , które na knedliczkach są wychowane :)

Gość tatimka77
może i troche obrazliwe ale śmieszne....uśmialam sie

Gość nie martw sie
znajdziesz swoja druga polowe nawet nie wiesz jak duzo jest facetow ktorzy lubia takie okraglosci ja mam 170 mam 85 kg i mam juz 22 lata meza i mam duzo adoratorow

Gość tatimka77
ale ja nie chce byc sama przez cale życie, smutno mi kiedy widze,ze kolezanki z kimś są

Gość nie martw sie
znajdziesz i Ty moge wiedziec ile masz lat??

Gość tatimka77
no tez tak mi sie wydaje tylko ostatnio podupadła moja pewnosc siebie, chyba przejde sie do psychologa

Gość tatimka77
mam 20 lat, niedużo ale to troche przygnębiające i frustrujące

Gość nie martw sie
ok juz wiem ze 23 to jeszcze wszystko przed Toba napewno masz dozo wartosci w sobie i daj tylko aby faceci to zobaczyli

Gość tatimka77
i to jest ten problem, że jak nie porozmawia to nie "zobaczy" a poozmawiać nie chcą bo za dużo waże. ;) to jest takie błędne koło heh

Gość nie martw sie
w tym wieku to tak wlasnie sie mysli ale zobaczysz ze to sie zmieni ale prawda jest taka ze faceci w Twoim wieku patrza na laski a pozniej dopiero szukaja kobiety dobrej cieplej i widza inne wartosci a teraz to laski z ktorymi moga sie pokazac zaszpanowac

Gość tatimka77
no tak, możliwe, że masz racje ale jakoś czuje, że mi umykają pewne chwile, potem zacznie się prawdziwe, dorosłe życie i już to nie bedzie to samo, nie mówie, że bedzie gorzej, tylko inaczej bo omijam pewien etap

Gość nie martw sie
zacznij spotykac sie z ludzmi wychodz do nich zapisz sie na jakies zajecia dodatkowe tylko nie radze Ci szukac na necie bo to jest katastrofa

Gość aczi
o kurde,ja mam 173 i wazne 59 kg. i sie martwiłąm ze za duzo xD ostatnio mi chłopak powiedział zebym schudła . ale niech sie goni

Gość tatimka77
to masz super wagę i fajnie, że sie z nami tym dzielisz. Jestem bardzo otwarta dla ludzi itp itp wśród znajomych uchodzę za duszę towarzystwa i właśnie to mnie gubi bo wszyscy myślą, że niczego wiecej nie potrzebuje. ale naśmieszniejsze jest to, że ja nie potrzebuje az tak bardzo jakiejs bliskosci i fizycznego kontaktu żeby mnie "ktoś przytulił". nie! chciałabym czuć konkretną bliskość, zwyczajnie z tym kims żyć, nie w sensie mieszkania razem....to trudne

Gość Wars wita Was
mnie zaskakują kobiety w wieku 23 - 28 lat, które nie potrafią łazić w butach na szpilkach , jedna taka szczupła ostatnio mnie powiedziała, żebym się sam nauczył w butach na szpilkach chodzić to może i Ona zechce ale nie musi , mnie kobiety zaskakują tym, że nie chcą pokazać się w sukienkach lub spódnicach i są do tego stopnia przyzwyczajone do łażenia w spodniach, że mnie mówią wprost - pokaż mnie jak się spódnicę nosi to może się skuszę , ale kiltu w Polsce nie kupię , więc nie pokażę się w spódnicy i na szpilkach kobiecie być może My faceci za dużo oczekujemy od kobiet pod względem ubioru i wyglądu ale patrząc na inne kobiety rozebrane i w sukienkach oraz w szpilkach to ma się marzenia aby 'ta moja wybrana' również laseczką była i aby można się kolegom powiedzieć, że 'ta laseczka jest moja' i niech mnie zazdroszczą :)

Gość nie martw sie
tak szybko nie umkna Ci :) ja tez zawsze bylam puszysta zawsze w cieniu kolezanek i jak poszlam do szkoly sredniej pokazalam ze jestem dowcipna coraz wiecej osob chcialo przebyac w mom towarzystwie do tego uczylam sie dobrze. Pozniej z tymi laskami wyrywalam chlopakow i zawsze najlepszy byl moj:) i te moje sliczne kolezanki mi zazdroscily. Teraz mam 22 lata meza dwoje dzieci doroslych a moje kolezanki nadal laski juz po rozwodach i c

Gość nie martw sie
i nadal do mnie przychodza i nazywaja mnie swoja psycholoszka a ja jak pisalam nadal mam nadwage nie jestem szczegolnie atrakcyjna ale mam chyba w sobie cos innego:)

Gość Wars wita Was
tatimka77 a jak sobie dajesz radę w butach na obcasach i w sukience ?

Gość tatimka77
ale ja tez ubieram się kobieco, w sukienki itp, bardzo lubie nosic buty na wysokich obcasach hehe to miałaś szczescie ;) ja albo wychodze z "pustymi rekoma" :P może też jestem za wybredna ale oczekuje tylko tego, żeby był inteligentny :P

Gość Wars wita Was
tatimka77 zachowaj i miej swój styl, zapewne wiesz o tym, że każda kobieta nawet lekko zaokrąglona schowa swoje mankamenty będąc w sukience a obcasy tylko figurę podkreślą , daj radę :)

Gość qwertyyyyy
Jesteś młoda. Całe życie przed Tobą. Chciałbym mieć tyle lat:p. Fajnie jest mieć kogoś przy sobie, ale cierpliwości... Faceci troszkę wolniej dojrzewają (a niektórzy wcale:p). Może poszukaj wśród starszych od siebie, ale uważaj na zboczeńców;).

Gość tatimka77
tak na siłe tez nie chce, jednak miłoby było, żeby to to ON do mnie podszedł a nie ja, skamląc o jego zainteresowanie ehhhhh trudna sprawa

Gość ewelina209
to schudnij bo jestes gruba jak świania