Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nie głupie? ;)

czy to nie głupie? ;)

Polecane posty

do mnie do pracy przyjeżdża bardzo sympatyczny kurier, który po prostu aż tryska energią bardzo mi się podoba, ale nie żebym była w nim zakochana :P Znalazłam go na naszej klasie i bardzo prawdopodobne, że nie ma dziewczyny więc raczej nikt nie będzie miał żalu do mnie, że go podrywam. Dokopałam się do jego numeru gg i trochę z nim rozmawiałam...zaprosiłam go nawet na imprezę, ale on nie wie, że ja to ja...czy to co robię jest głupie? Szansa na to, że mu się spodobam nie jest duża, bo nie jestem ładna a raczej przeciętna a on przystojny, ale jest taki słodki, że sama impreza/koncert z nim mi wystarczą. Nie chciałabym tylko, żeby przez to, że zapraszam go na randke w ciemno coś było później nie tak ;) Jak to rozegrać, żeby w razie czego jak mu się totalnie nie podobam nie było później nie fajnie jak będzie przyjeżdzal do nas do firmy? Od niedawna mieszka wobcym miescie wiec ma mało znajomych a ja z racji tego, że ona jest taki faaajny chętnie poznam go bliżej :D Pozdrawiam!

Gość Mam 20 lat i myślę że...
Może zaproponuj mu wypad na miasto, w celu pokazania ciekawych miejsc :) Najpierw z nim poflirtuj subtelnie. Pouśmiechaj się, pożartuj.. Jak zobaczysz że również sie uśmiecha i jest chętny do rozmowy to co za problem. Może zagadaj kiedyś: - Jaka piękna pogoda dzisiaj, prawda? Wybiera się Pan gdzieś w tym roku nad rzekę/jezioro w naszym miescie/za miastem? Jest świetnie polecam. Jak nawiąze rozmowe i okaze zainteresowanie to zaproponuj że kiedyś możesz mu pokazac fajne miejsca. Oczywiście może to dotyczyc nie fajnego kąpieliska ale tez koncertu/spektaklu/parku etc.

tylko ja już go zaprosiłam na koncert za tydzien, ale przez gg i on nie wie ze ja to ja wiec bedzie suprajs ;) raczej chcialabym to tak zorganizowac zeby nie czul sie osaczony bo podoba mi sie ale nie tak ze och ach ech kocham go, po prostu fajnie by bylo wyjsc razem wiec go pdoeszlam z drugiej strony w pracy mam za duzo swiadkow ;) pytranie czy powinnam mu powiedziec ze ja to ja?

Tak :) Po 1 - zobaczysz jak zareaguje Po 2 - powiedz mu, że po prostu sprawiał wrażenie że nie ma zbyt wielu znajomych a Ty lubisz nawiązywac kontakty Po 3 - powiedz żeby traktował Cię jak znajomą, jeśli ma coś z tego wyjśc on nie moze od początku wiedziec ze ma szanse :) NIe bądz nachalna.

pewnie i tak zdążyłam już coś głupiego palnąć i sobie pomyśli, że jestem nie teges...zresztą zdobycie jego imienia i nazwiska i numeru gg było trudne i jak zpayta skąd mam pomyśli ze jestem walnięta :D ja mam 23 lata on 27 ;)

No to się rozpędziłaś z tym gg... Trzeba było najpierw na żywo zagadac... Jak dla mnie powinnaś mu powiedziec to co tu napisałaś. Że chciałaś go poznac i zaszalałaś jak nastolatka szukając jego danych bo wydał CI się sympatyczny. Ale że nie chcesz byc natrętna wiec jeśli ma ochotę to żeby się z Tb zaprzyjaznił. I powiedz że nie oczekujesz niczego wiecej ;))

Gość kumpela mojej kumpeli
dziewczyno podziwiam Cie, jestes dla mnie guru, ja jestem zbyt niesmiala by takie rzeczy robic, moim zdaniem rob co uwazasz bo co masz do stracenia, szkoda ze nie slucham wlasnych rad

Gość dupa_bez_kantów
A może on ma licznik jak Borys na reklamie Axe? ;)

Gość czy to nie glupie? ;)
Męczył mnie strasznie na tym gg skąd się znamy i w ogóle nie chciał rozmawiac o niczym innym więc mu w koncu powiedziałam skąd się znamy. Jego reakcja była bardzo miła! Uśmiał się, dopytywał jak go znalazłam i powiedział, że bardzo lubi do nas przychodzić. Wszystko bez podstekstów! Szczerze? Niespodziewałam się :)))) Idziemy razem za tydzień na koncert, na który ja go zaprosiłam :] okazało się, że słuchamy bardzo podobnej muzyki a ja mam akurat wolny jeden bilet! Wstępnie umówiliśmy się, że idziemy razem do Muzeum Powstania Warszawskiego bo on chce, ale nie ma z kim :D Rewelacja...jeżeli nawet nic nie będzie to dla samego jego poznania chce :P Jest super jest super :))))

Gość Autorko napisz
proszę jak dokopałaś się do tego nr gg?

Gość czy to nie glupie? ;)
wiedziałam jak ma na nazwisko znalazlam go na NK i tam miał wpisane swoje pseudo ;) i po tym na gg go odnalazlam :)

Gość czyli spodobał ci sie
z WYGLĄDU i tak się podjarałaś

Gość czy to nie glupie?
jest przystojny więc można powiedzieć, że mi się spodobał, ale rozbroił mnie swoim zachowaniem! Smieje sie ciagle żartuje i jest tak pozytywnie do swojej pracy i ludzi obok ze az milo z nim rozmawiac :))) i tym mnie sciagnal do siebie, bo sorry ale do kazdego faceta ktory mnie jara swoim wygladem nie jest przeze mnie zaczepiany i podrywany :P

Gość no tak bo wobec innych
szanse na zdobycie numeru gg byłyby znikome

Gość czy to nie glupie?
doszukujesz się ktosiu problemu w sytuacji, ale skoro masz taka potrzebe to spoko :) Miłego Dnia!

Gość Beznadziejna sytuacja
uderzaj poki ktoras ci go nie zwinie i taka rada nie mow kolezankom w pracy o twoich zamiarach..

Gość czy to nie glupie? :)
uderzam uderzam, ale co z tego wyjdzie zobaczymy :) A kolezanki z pracy raczej nie są zainteresowane, bo maja swoich :)

Gość Autorko napisz
wykorzystał Twój sposób na znalezienie nr gg i niestety się nie udało:-( nawet nie wiem czy jest w kraju. kiszka :-( Ty autorko masz szczęście i odwagę, żeby temu szczęściu pomóc :-)

Gość Autorko napisz
*wykorzystałam

Gość czy to nie glupie? :)
moze i mam, ale jak wlasnie przejrzalam jego galerie na naszej klasie to matko ile tam komentarzy od dziewczyn i jakie! aaaaaa ;)