Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aeg30

dieta a płodność

Polecane posty

Gość Aeg30

Witam wszystkich Mam pytanie: moj mąż stosuje diete dr Dukana. Czy moze ona obniżyc jego płodność lub przyczynić sie do poczęcia chorego dziecka (staramy sie o dzidziusia)?

Aeg30, dieta powinna być zbilansowana. Myślę, ze lepiej zebyś to skonsultowała z dietetykiem, który zajmuje się kwestią płodności i niepłodności. Moja znajoma chodzi do takiej pani. Starają się z mężem o dzidzię. Dietetyczka nazywa się Julia Jaskowska i przyjmuje w FertiMedica Centrum Wspierania płodności http://www.fertimedica.pl/Uslugi-specjalistow/Dietetyka Jak jesteś z Warszawy to możesz się wybrać, jak nie to moze przez telefon cos powiedzą.

Ja zaszłam w ciąże po zakończeniu diety Dukana. Wyniki miałam rewelacyjne, ale w trakcie jej stosowania brałam witaminy, jadłam dużo warzyw. Dziecko rozwija się bardzo dobrze. A żeby było jeszcze dziwniej, to miałam problemy z zajściem w ciąże, a tu proszę :) nie pomogła antykoncepcja:)

Gratuluje Julietta! Diętę stosowałaś z myślą o ciąży, czy tak wyszło przypadkiem?

Dziękuję:) Tak wyszło i nawet antykoncepcja nie pomogła, ale była to najpiękniejsza niespodzianka, która mogła mnie spotkać:) Natura zdecydowała za nas.