Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????

WEJDŹ WYPOWIEDZ SIĘ!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ????

Mam pytanie?? Czytam wiele tematów na kafe i nie mogę jednego pojąć. Jest tu wielu przeciwników Komorowskiego Którzy nie są zwolennikami Kaczyńskiego. Ale na pytanie "na kogo zagłosujesz" odpowiadają na Kaczyńskiego bo tylko tych dwóch się liczy. Czy nie uważacie że jak by każdy zagłosował na np. Napieralskiego to miał by szanse? Przecież Wy sami napędzacie tą karuzelę w której liczą się tylko Ci dwaj?

Gość ab7
a ja mam w dupie jednego i drugiego zagłosuje na Leppera

Gość dołuj jenny
jakie to konkretne ;)

Gość dirty Diana 9416
może dlatego bo Ci dwaj mają największe wpływy? Nie zastanawiałeś/aś się nad tym?

Gość ????
Dirty Diana a nie pomyślałaś że jak by ludzie zaczęli głosować tak jak by chcieli to wyniki m ogły by się diametralnie zmienić i to co się dzieje napędzają ludzie no i oczywiście nasze kochane media.

Gość ????
Wpływy nie mają nic do tego jak ludzie chcą głosować. Wystarczyłoby żeby każdy zagłosował za kimś a nie przeciwko komuś. a te wybory i nie tylko te tak wyglądają. że nie głosujemy za tylko przeciw.. Przecież to nie o to w wyborach chodzi...

Gość dirty Diana 9416
"nie pomyślałaś że jak by ludzie zaczęli głosować tak jak by chcieli to wyniki m ogły by się diametralnie zmienić" to skoro ludzie głosują na Komorowskiego albo na Kaczyńskiego to znaczy,że są w jakis posób zmuszani????...Ludzie włąsnie głosują jak chcą więc mają w dupie Napieralskiego czy jeszcze kogoś innego...

Gość przyznaj sie lepiej
ile kasy za to masz ze siejesz w necie tą propagandę i kto ci płaci hehehe

Gość ????
Słuchajcie mnie naprawde nie chodzi o napieralskiego czy kogokolwiek. tylko o to że im więcej słucham czytam tym częściej spotykam się z opiniami "chciałbym głosować na... ale zagłosuję na..." szanuję Pana/Panią co wyżej napisała że zagłosuję na Leppera. nie jest to mój wymarzony kandydat ale ta osoba ma swoje zdanie.

Gość cóż....
pewnie większość ludzi jest podatnych na faworytów... masz tu sporo racji ale co zrobisz? jak ludzie nie będą chcieli kaczki pomogą komorze chociaż sercem są za mikke hehe :) takie lud... tu się od lat nic nie zmienia ;) ja głosuję na napierala bo jestem lewicowa chyba od poczęcia hehe :)

Gość dirty Diana 9416
Aaaaaa.no to skoro tak piszą to rzeczywiście głupota...głosowac tylko z musu...

Gość ????
Cóż... i o to chodzi. Czy potraficie napisać tu na kogo CHCIELIBYŚCIE zagłosować nawet jeśli głosujecie na kogoś innego i jakoś to uargumentować???

Gość K. Wallenrod
Na Napieralskiego? Czyś Ty zwariowała? Komuszka mamy popierać, krętacza? Zauważyliście, że kampania Napieralskiego ma się baaardzo dobrze w największych serwisach internetowych? Ciekawe ilu ludzi opłacił żeby jego czerwoną gębę w internecie zachwalali. SLD już pokazało co myśli o swoim narodzie, a raczej, że o nim nie myśli. Na szczęście starsi ludzie niż 20 lat pamiętają i na Napieralskiego głosować nie będą. Nic nie wie, nic nie robi, ma poglądy które wprowadziły Polskę do jeszcze większego kryzysu. Wiesz czemu młodzi ludzie na niego chcą głosować? Bo jest młody. Idiotyzm i bezmyślność.

Gość liczbapi
na też głosuje na JKM

Gość ????
Walenrod Ale czy ja karzę komuś na niego lub na kogo innego głosować. Dałam tylko przykład. Mnie chodzi tylko o jedno żeby mi ludzie motywowali dlaczego chcą głosować na kogoś a pójdą głosować na kogoś innego. Wszyscy tylko kogoś obrażają a wypowiedzi typu Zagłosuję na Pana X dlatego że identyfikuję się z jego poglądami to można zliczyć na palcach jednej ręki

Gość ????
oczywiście "identyfikacja z czyimiś poglądami"też jest tylko przykładem

Gość K. Wallenrod
To napisz mi proszę dlaczego głosujesz na Napieralskiego.

Gość cóż....
propagandę tu widzę ale nie w komentarzach autora tylko przeciwników napierala... przypisywanie stricte negatywnych cech kandydatowi obozu przeciwnego bez argumentacji a ino same wyzwiska to żenada na kaczym poziomie... i ludzie z takim sianem w głowach mają głosować?!? ojoj :( znowu się naród nie popisze. ludzie jeśli umiecie czytać ze zrozumieniem... piszcie na kogo głosujecie i dlaczego (czyli wyciągajcie pozytywy kandydatów) a nie rzucacie inwektywami niezwykle prostackimi w kierunku przez was nie obieranym. to jedyny wasz argument? będzie kiepsko :O logiczne :)

Gość przyznaj sie lepiej
ile kasy za to masz ze siejesz w necie tą propagandę i kto ci płaci hehehe na taką tanią manipulacje nabierasz cienki bolek z ciebie hehehhe

Gość ????
Ale ja nie powiedziałam że na niego głosuję. Szczerze mówiąc miałam głosować na Komorowskiego ale właściwie przeciw Kaczyńskiemu. Ale to mi się nie podoba. Podjęłam więc decyzję że dziś wieczorem zapoznaję się dokładnie z programami i tak zadecyduję.

Gość Youtube.com grupa antydonaldow
kościół jest za Kaczyńskim wiec a ta grupa to 4-7 milionów osó bedzie głosowała na Kaczyńskiego Polonia Kaczyński powodzianie to wiadomo ze Kaczyński

Gość ????
Cóż... TY chyba jedna rozumiesz o co mi chodzi i czytasz ze zrozumieniem

Gość ????
przyznaj się lepiej.... możesz mi powiedzieć czemu miałby mi ktoś płacić za namawianie ludzi do myślenia... Zobacz wątki typu "nie głosujcie na..." lub "głosujcie na..." tam aż się roi od wpisów. w głównej mierze obraźliwych... w tym nie chodzi o to. tylko o spokojną i raczej elokwentną rozmowę z użyciem argumentów i co... i nic. raptem parę wpisów... Za które zresztą dziękuję.

ja jestem zwolennikiem boga

Gość cóż....
pytajniczku nie przejmuj się półgłówkami. szkołę dawno skończyli to wyszli z wprawy w myśleniu :) nie wymagaj od nich samodzielności umysłowej... żeby myśleć trzeba chcieć i móc :O a jak dziad i baba myśleć nie chcą to nie będą i nikt ich do tego nie zmusi! niech się wyzywają i obrzucają błotem... to taka fajna zabawa przecież :D by argumentować trzeba coś wiedzieć i wyjść z domu poznać świat nas otaczający :) a jak komuś brakuje argumentów łata dziury inwektywami. proste. każda jednostka myśląca powinna rozumieć o co ci chodzi. przecież to nie elaborat z genetyki molekularnej :D

najlepsza szkolą to życie i dopiero myślisz jak przetrwać jak wszystko opłacić dom i swoje zachcianki