Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joewdhioevf

mega paczka normlanych FIRMOWYCH ubran! 36-38 TANIO TANIO TANIO TANIO TANIO

Polecane posty

Gość dziewczyno te ubrania
są okropne, mogłabyś je do zdjęcia przyprasować bo wyglądają jak krowie z pyska wyjęte. sweter pomarańczowy- jak dla kononowicza- jak w to ubiera sie modna laska to chyba ci sie ery pomyliły. niebieska bluzka na randkę? chyba z 40letnim prawiczkiem. zielonkawa bluzka morgano- gdzie ją trzymałaś? pod łóżkiem zwiniętą w kłębek? spodenki z rzemykiem? BEZ RZEMYKA bo super mini czcionką napisałaś że jest do wymiany niebieska bluza z butiku? a nie z ciuchlandu pani Zosi naprzeciwko? lepsze widziałam w szmateksach gdzie często kupuje po 3-5zł nooo złotówke bym za to dała, ale jakby przesyłka była po 10zł :O więcej jak 1zł to nie jest warte

Gość gizzzmo
dobry und motzny ten komentarz :-D

Gość KOLCZYK11
I ŻELAZKO GRATIS)))))))TAKIE WYMIĘTOLONE,JESTEM W SZOKU CO TO ZA CIUCHY LATA 70TE TEN WIEJSKI POMARAŃCZOWY SWETEREK TAKI BABCINY)))CHYBA RESZTKE Z LUMPA WYKUPIŁAS JAK LUDZIE PRZEBRALI I HANDLUJESZ))))))

a co? może to nieprawda? obok dziewczyna (tuska13) ma ciuchy- ładne, nie przekłamane w opisie i ma już sporą klientele. ta to by lepiej te ciuchy powodzianom oddała za free

Gość buhehehłała
"Na moich aukcjach z odzieży damskiej mam do zaproponowania ubrania znanych marek, takich jak SELECT, Solar, H&M, Bereshka, Benetton, Mango, Marks and Spencer, Mango, Zara i wiele innych!!!" Świeżo wygrzebanych z wora lumpeksowego???

i za wysyłkę 6 szmat, które sie w kopercie zmieszczą chcesz 24zł? pamiętaj że teraz są gwiazdki. i na 100% dostaniesz jedną, bo na kopercie (jak ktoś to za złotego kupi) będzie wyraźnie- góra 6zł. wycofaj aukcje póki mało osób to widziało

Gość 352U5YT
o kurwa ale szmaty ,skad ty je wzielas z truposzów?

MÓWIE CI - WRZUĆ TO DO WORA Z CARITASU I PODZIĘKUJ ŻE PRZYJĘLI

Gość bele de jour
firmowych??? buhahaha

Gość piżżżżmakk
ja piertole :O w takich ubraniach to sie chodzilo sto lat temu. kto ci to kupi? chyba tylko jakas wiesniara tandetna.

Gość bezczelnosc
okropne szmaty!

Gość styxhynjty6uik
nie wiem gdzie widzicie pomaranczowy sweter, bo tam takiego nie ma, bluzka na randke moja droga nie jest niebieska tylko jak widac na zdjeciu bezowa z seksownej koronki jestescie slepe czy jak;)? jesli nie pasuje nie trzeba wchodzic;p i po sprawie nie wszyscy chodza po lumpeksach, ja nigdy w zyciu nie bylam i na pewno nie pojde, na penwo nie po to by spotkac takie bezguscia jak wy....fuuuj http://www.allegro.pl/item1078710699_mega_paka_ciuszkow_36_38_s_m_dla_modnej_laski.html http://www.allegro.pl/item1078710699_mega_paka_ciuszkow_36_38_s_m_dla_modnej_laski.html http://www.allegro.pl/item1078710699_mega_paka_ciuszkow_36_38_s_m_dla_modnej_laski.html http://www.allegro.pl/item1078710699_mega_paka_ciuszkow_36_38_s_m_dla_modnej_laski.html

Gość Agagaagagagag
Ty jestes jakas zryta baba widac przeciez ze to łachy z lumpeksu które warte sa może z 5 zl a zaprzeczajac tylko to potwierdzasz

Gość powiem tak......
słuchajcie,to nie muszą być ciuchy z lumpa. byłam kilka razy w lumpie i przyznam ze obkupiłam się w topy i koszulki całkiem normalne np.z H&M. Natomiast to co tu widze to łachy z poprzedniej epoki, ja takie ubrania zawsze kładę pod śmietnikiem.Poza tym przesyłka jest mocno zawyżona. Nieładnie.

Gość góra kkk góra góra
hahaha jak ta koronka jest seksowna to zmień okulary :D przestań., obleśne te ciuchy i nawet złotówkę wolę dać biednemu niż za takie łachy , nie wstydziłaś sie w nich chodzic?? a ta biała torebka to ile ma w sobie pin-upu ? o ile wiesz w ogóle co to znaczy

Gość katstrofa100
co za ściery,a jak ty tam nie widzisz pomaranczowego wiejskiego sweterka to jestes daltonistka ha ha mysle ze bezdomni by sie wstydzili w takich łachach chodzic

Gość hahahahahhaha
ale mega pojechałyście laski, usmialam sie

Gość podjęłam decyzję
to fakt, jakbym była bez grosza to wolałabym chodzić w moich ciuchach sprzed 10 lat niż w tych szmatach, paskudne kroje! te pepe jeans, nie wiem jak trzeba miec zryty beret żeby takie coś założyć , jakbym dostała 50 zł nie wyszłabym w tym na ulice ani nawet nie chodzila po domu ta niebieska bluzka bez ramionka - sory ale takie były modne w roku 2002 w nadmorskich kurortach u ubogiej dziatwy mieszczańskiej swoją drogą jak ty myslisz że to wejdzie na osobe o 165-175 cm?? bo to jest rozmiar 36-38 a jakby to załozyc to pewnie by cyca nie zakryło nawet ;)