Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty9191

Novita day formula. Jakie są wasze opinie na jej temat?

Polecane posty

Gość kitty9191

Witam. Tak jak w temacie. Chciałabym poznać opinie na temat tego preparatu kogos kto już stosował...Ja dzisiaj będąc w aptece i prosząc o środek na wypadanie włosów w propozycjach otrzymałam własnie Novite, którą kupiła...A wiec słucham waszych opinii...

Dzisiaj jest ósmy dzień jak biorę ten specyfik i powiem szczerze, że jestem zaskoczona, oczywiście pozytywnie :) Tak samo dostałam go w aptece jako 'coś na wypadanie włosów', było sporo droższe od reszty, ale pomyślałam sobie 'po co mam ciągle kupować ten tańszy skrzyp skoro nic nie pomaga'. W każdym razie wypadanie włosów zmniejszyło się o wiele, widać gołym okiem różnicę. Nie znajduję tylu włosów w mieszkaniu (a musiałam je ciągle zbierać, czarne na białych płytkach było widać), przy czesaniu i myciu też nie wypada ich tyle co wcześniej - no taka prawie normalna ilość. Pewnie jak skończę opakowanie wróci do całkowitej normy, co mnie bardzo cieszy bo już się bałam że jeszcze trochę i będę łysa :) Chciałam jeszcze dodać, że kondycja włosów się również poprawiła. Wcześniej też nie miałam złych, ale dopiero teraz są naprawdę miękkie, gładkie i w ogóle bardzo przyjemne w dotyku, lepiej się układają :) Tak więc jeśli mam streścić... to polecam, mi te tabletki pomogły.

Gość PStudentka
Również polecam:) U mnie może nie tyle co na włosy novita wpłynęła na cerę.Nie mam żadnych krostek,skóra wygląda naprawdę na zdrową. Naprawdę świetne!

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaa1234
mhm....ja własnie dzisiaj wczoraj skonczylam kuracje jednego opakowania....i coż....nie wiem co mam napisac, włsoy mi wypadaja dalej tak samo, czuje ze wzmocnily mi sie troszke paznokcie, a co do cery, ogolnie mam teraz z nią problemy, sotsuje lek od dermatologa, nie wiem jak by bylo jakbym w ogoe nie stosowala novity, mozliwe ze byloby gorzej, ogoelnie..nie widze zadnych rewelacji jesli chodzi o te tabsy ;]

Gość KiniaS3393
Używaliście preparatu co się nazywa Novita day formula? No bo wyszukiwałam informacji na temat tego produktu i nic nie mogę znaleźć. Może możecie coś opowiedzieć mi o tym leku? Warto go kupować, testowaliście zamienniki? Tu jest trochę informacji o Novita day formula: http://www.listalekow.pl/novita-day-formula/ - uważacie, że można się tym sugerować? Nie w smak mi się przejechać i roztrwonić bezsensownie siano, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzięki za wszelkie porady.