Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsdad paradise

czy razi was jak widzicie dziewczyne ze zbednymi kg w krotkich spodenkach?

Polecane posty

Gość wsdad paradise

nie mowie o kims, kto wazy 100kg, ale tak 60 przy niskim wzroscie bo ja chodze ze wzgledu na upaly, ale wstydze sie tego jak mnie ludzie postrzegaja

Gość nic mnie nie razi
mam swoje problemy i zamiast nich wolałabym mieć zbędne kilogramy :-)

Gość kejfijfieeieeieiieieie
jak masz ladne nogi tto czemu nie ? przed chwila widzialam dziewczyne, troche przy sobie ( tak z 60 ma 165) a nogi miala piekne. I miniowka. Oczu oderwac nie umialam. Brzuch niezbyt, tali nie znac, ale nogi miala takie piekne, strasznie jej pozazdroscilam :) ja w niczym krotkim nie chodze :D kompleksy mam :)

Gość Hugtrwe
to zalezy, jakie to spodenki, czy jestes opalona czy blada stan nog - naczynka, siniaki, blizny, rozstepy, cellutit kształt - czy sa choc troche wycwiczone czy flaki ja mam gorzej, bo mam blade chude patyki:(

Gość wsdad paradise
no właśnie mi jest często słabo z gorąca, dlatego długie ubrania odpadają :P i przy okazji chcę troche opalic nogi, bo jestem biała jak ściana (ale to wina niedokrwistosci) ostatnio jakaś menelina darła do mnie morde, że jestem za blada, żeby pokazywac nogi, nie muszę dodawac jak się poczułam, jak wzrok połowy ulicy skierował się na mnie :o

Gość nic mnie nie razi
Pani Smakowita - to ja cię jednak "rażę" bo prawie zawsze chodzę w dżinsach - nawet w upały. Jakoś tak lubię - chyba po prostu nie chce mi się przebierać :-D

Gość cooooooooookies
mnie razi jedynie kiedy laska ma wielki cellulit i krotkie spodenki. wyglada to po prosu niesmacznie. wiem ze ciezko jest sie tego dziadostwa pozbyc ale to nie powod zeby paradowac z takim czyms po ulicach.mozna zalozyc ciut dluzsze spodenki albo sukienke.

Gość wsdad paradise
cwiczyc nie cwicze, mam sporo problemów ze zdrowiem od 3 lat, za to staram się dużo chodzic kształt nie jest zły, ogólnie mam figurę klepsydry - mocno zaznaczone biodra, talia i spory biust, więc najgorszy problem mam z udami :P łydki są okej, mam ładne wcięcie w kostce, ale na tym się kończą zalety moich nóg. są proporcjonalne do sylwetki, ale wiadomo, skoro jestem niską - nogi są krótkie

wiec szpilki i heja!pod warunkiem ze umiesz chodzic-nie ma nic gorszego od dziewczyny w szpilkach, ktora nie wie jak ma sie poruszac

Gość peaaach
nawet jak ktos wazy 100 kg to chyba nie myslicie ze bedzie w takie upaly chodzil w kombinezonie ?:o

Gość kika bez bucika
pado 165 i 60 kg to jest troche przy sopbie? to normalna waga .....no ta ale wy to chcialybyscie wszystkie byc ohydnymi anorektyczkami fuujjj

Gość kika bez bucika
nie trza nosic obcasow mozna ubrac koturny

Gość wsdad paradise
w tym rzecz, że nie mogę nosic obcasów ;) ewentualnie niskie koturny ale dzięki, nie będę się już tym przejmowac ;)

ehhh no dobrze - nie mam oka. wymiary porownalabym do bujakowskiej, bujakiewicz... kurde, ona gra w 'na dobre i na zle'

Gość makarena3
Pewnie ze sie nie przejmuj.A skoro jestes bardzo blada to smaruj cialo balsamem brazujacym-znacznie latwiej go rozsmarowac niz samoopalacz tzn jest duuzo mniejsze prawdopodobienstwo ze zostana smugi a cialo nabiera ladnego brazowego kolorku

Gość Ksymrns25
A mnie razi tak ogólnie ... nie jakoś pojedyńczo... a ogólnie ... mam do siebie wiele uwag i staram się robić co mogę ... ale wychodząc na ulicę widzę, że rzadko kto w ogóle wygląda... bo po stokroć gorzej ludzie wyglądają ... aż się dziwię jak oni mogą z własnym widokiem żyć ... I wtedy się nawet wstydzę, że aż tak zadbana jestem ...

Gość tak to bywa...
malo kogo to "razi" ale podobać to też sie nie bedzie;)

Gość Ksymrns25
Ogólnie to nie ma na kim zawiesić oka ... Same karykatury chodzą po ulicach ... Co się z ludźmi dzieje?

Gość Ksymrns25
I po co paradować z tym cellulitem i tłuszczem na wierzchu? Nie bardzo rozumiem ... :O

Gość szatan zawsze bdzie
tylko dziwki chodzą w krótkich spodenkach

uuu to sie dowiedzialam ze jestem dziwka:D mmnie szczerze razi jak dziewczyna z bboczkami i walkami na brzuchu nosi obcisla koszulke...jest tyle fasonow cicuhow ze mozna naprawde cos dla siebie dobracnie zyjemy w PRLu

Gość a-nnna
wczoraj widziałąm panne szczupła,no i co z tego? letnia,przezroczysta biała sukienka i stringi....cała doopa widoczna..żenujace to było i niesmaczne.Nawet,jesli to była szczupła doopa

Gość wódeczka czysta i piwko zimne
Pokażcie fotunie swoich starych lepiej . . .

Gość karrrambaaaa
Chodzi o to zeby nie popadac w skrajnosci.Kazdy chyba ma lusterko w domu i widzi jak wyglada( czasami sadze ze nie wszyscy maja lusterko),troche krytyki nad swoim cialem by sie przydalo.Jezeli dziewczyna jest szczuplutka i ma swietna figure to ok mini,spodenki jak najbardziej ale nie takie ze pol dooopy na wierzchu :O z drugiej strony osoby z dodatkowymi kg nie powinny zakladac mega obcislych bluzek czy spodenek.Jak juz ktos wyzej napisal jest tyle modeli ubran ze kazdy znajdzie cos dla siebie.