Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejkowy26

moja dziewczyna ma chore pomysly

Polecane posty

Gość maciejkowy26

nie wchodze na takie fora jestem pierwszy raz ale to co odstawiła moja kobieta wczoraj to nie wierzyłem własnym oczom ,dlatego czekam na opinie czy i Wy takie szopki odwalacie drogie Panie. Tydz temu miala urodziny więc kupiłem jej perfumy jakie chciała i jakiś drobiazg do tego.Wczoraj zaprosilismy znajomych na kolacje i co ? dzwonek do drzwi więc ide otworzyć a ta czekaj ! patrze wyciąga flakon i biega po całym domu psikajac nimi ,mówie jej że zwariowała i co wypawia odświeżacz za ponad 300 zł sobie zrobiła?! oczywiście przy gościach udawaliśmy że wszystko ok ale potem byla wręcz oburzona jak mogłem jej w ogóle uwage zwrócić to w końcu jej perfumy. Owszem jej ale marudziła od pół roku że tak jej sie podobaja itd a tu takie cyrki tworzy,do tej pory oburzona siedzi na cały świat,jak tak maja wygladac kolejne lata to boje sie co bedzie dalej może zacznie ich używać jako płynu do płukania

Gość kejfijfieeieeieiieieie
ja tez czasem w ten sposob uzywam perfum - i to niekoniecznie tanich

Gość maciejkowy26
pół flakonu wylewacie tylko po to by chwile pachnialo ?! przecież przyzwyczaja sie węch po 5 min nic nie czuć

Gość po prostu chciała się
pochwalić - i miała tylko taki - oczywiście,że nie najlepszy pomysł. Ale nic złego nie zrobiła. To rzeczywiście w końcu JEJ perfumy i guzik ci do tego, co z nimi robi. ps. do prania też czasem dodaję :-P

Gość maciejkowy26
po prostu dziwi mnie fakt jak można od tak wylewać pół perfum o których sie marzyło od hoho i co myśli że za chwile jej kolejne kupie żeby sobie firany popsilkała? ona jeszcze studiuje i nie pracuje więc wszystko ja opłacam itd co chce także ma ale bez przesady zero szacunku dla pieniądza

Gość ewelinka ;))
przyznam sie ze w zyciu nie mialam takich drogich perfum ;) nawet z tanimi tak nie latam.. a gdybym miala perfumy za 300 zł to bym chyba je szanowala zeby mi starczyly na rok.. a psikalabym sie tylko na jakies okazje. ale nie wiem czy cie to zainteresuje, mam 19 lat, dla innych jetsem mloda i glupia ;P

Gość dcfsadv
no ale mimo wszystko to chyba nie jest normalne zachowanie ????

Gość maciejkowy26
no właśnie już sie martwiłem że to ze mną jest coś nie tak bo Panie wyżej uważaja także to za normalne

Gość peaaach
haaha chciala zeby pachnialo ladnie:D sama tak czasem robie:D

Gość ewelinka ;))
ja akurat mam szacuk dla pieniadza, nie pracuje, ucze sie (3kl technikum) ale jak mam kupic np chipsy za 5 zł laysy albo za 2 zł zwykłe z lidla czy biedronki, to pewnie z ekupuje te tansze, chips jak chips ;P Ale oczywiascie ze od czxasu do czasu kup[ie cos droższego.. ale to tylko jak mam ochote wielka na to od dawna

Gość jakie to perfumy?

Gość ewelinka ;))
szacunek

Gość maciejkowy26
to mogła użyć odświeżacza i jeszcze podwórko nim wypsikać to bym miał gdzieś ale jak zobaczyłem ja latająca i wylewajaca tone tego na sofe firany to zwariowałem w srodku,myślalam ze bedzie miala je na dluzszy czas a nie 2 tyg

Gość dcfsadv
sama jestem kobietą i na takie głupie pomysły nie wpadam. Oczywiście lubie jak ładnie pachnie ale nie marnuje z tego powodu jakiś drogich perfum. na drugi raz kup jej odświeżacz powietrza a nie perfumy :)

Gość mooooonikkka
cóż mnie tez wkurwiłoby cos takiego,musi jej niesamowicie zalezec na opinii innych skoro kiedy przychodza goscie psika mieszkanie perfumami za kilkaset złotych o których od dawna marzyła.to naprawde popierdolone,tu nie chodzi o to co jest normalne czy nienormalne,to było po prostu głupie,zwyczajnie głupie

Gość peaaach
kup po prostu odświezacz powietrza jakis ladny bo chyba nie macie :classic_cool:

Gość sknerus jesteś i tyle
zmień dziewczynę, a nie ustawiaj ją sobie. Albo na przyszłość kup jej perfumy za 3 zł w jakiejś Biedronce (też ładnie pachną) :-) Jak można coś kupić i wypominać!

Gość maciejkowy26
Chciałem jej kupic seksowna bieliznę ale w poniedziałek przychodza na mecz do mnie kumple i boje sie że tez bedzie się chciała pochwalić przed goścmi prezentem :O

zalosny sknerus jestes !!... w tylek bym ci wlozyla te twoje perfumy i trzasnela drzwiami...

Gość co drugi topic
a u mnie w domu to po praniu wilgotne firanki sie "psika". no i tez nie tanimi.Ale nie widze w tym nic zdroznego. Czepiasz sie.

Gość ewelinka ;))
biskup ciemnosci - nie potrzebuje takich drogich perfum ;)

Gość ciesz się że nie wypiła

Gość ewelinka za jakiś czas
sama sobie kupi takie, na jakie nie stać żadnego biskupa - nawet ciemności! :-P

Gość asertywna kobieta
z kolei ona moglaby zalozyc topik pt. Moj chlopak zali sie na forum, ze psikam firanki perfumami ;)