Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Co myślicie o dziewczynie

Polecane posty

która ogląda mecze, ogólnie lubi piłkę nożna? I gra w fife.. co o niej myslicie?

Gość ja oglądam mecze
lubię piłkę nożną i swego czasu grałam w fifę - nawet teraz mogłabym pograć, tylko nie mam. Więc co o sobie myślę? Jak najlepiej, jak zwykle! :-)

Pisałam o sobie.. chodzę do 1szej liceum, i gram w fife 09 i lubie piłeke nozna. Tylko nie wiem czy to normalne.

Gość dcfsadv
Jak dla mnie jest to 1000% normalne i nie wiedzę w tym nic nadzwyczajnego. Pamiętajcie nie warto udawać kogoś innego ze względy na jakieś stereotypy

Gość sadze ze linka
ja tez ogladam ale tylko mecze i boks :) koszykowki nie cierpie a siaty nienawidze:)

Gość ja oglądam mecze
A ja teraz gram w Doom 3 - to dopiero zboczenie! :-P

Gość tak to bywa...
a ktos ma o niej z tego powodu cos specjalnego myslec?:o stereotyp że WSZYSCY mężczyźni uwielbiaja kopanke a WSZYSTKIE kobiety jej nienawidzą jest delikatnie mowiac głupi;)

Gość ja oglądam mecze
w końcu ktoś odpowiedział na temat :-D

chyba piszesz o mojej siostrze !! ona by sie zabiła gdyby nie obejrzała chociaz przez 2-3 h kanału "polsat sport" Ona innych programow nie uznaje, nawet boks ogląda !!

taka dziewczyna nie ma w sobie kobiecości....a to już oznacza ze nie za bardzo przypomina dziewczynę choć ma narządy dziewczęce :)

"taka dziewczyna nie ma w sobie kobiecości....a to już oznacza ze nie za bardzo przypomina dziewczynę choć ma narządy dziewczęce" hahaha facetom jak widać to nie przeszkadza, w przeciwieństwie co do niektórych kobiet. wspólne hobby na pewno nie jest przeszkodą w związku. chyba, że ktoś gra zdecydowanie za często. natomiast ciąganie za uszy, żeby obejrzeć wspólnie "ulubiony serial"(przeważnie kobiety) może być duuuużą przeszkodą. :D

Uwierzcie że facetom tez by to zaczęło z czasem przeszkadzać , przeciez przy takiej dziewczynie nie czuł by się zbyt męsko bo ona sama przypominałaby faceta :)

adenozynotrójfosforanowa chciałabym mieć PS3 niestety ograniczam się tylko do PCta pewnie byś mnie rozwalił ----------- tak dobrze mnie znasz? ;) szkoda, szkoda.. jakby co mam drugiego pada. :D

Justynaaaa75 przesadzasz, od grania w piłkę na kompie nie rosna wąsy ani bary i nie przybywa masy mięsniowej, nie oznacza tez to, że zaraz trzeba kląc i dalej można byc mała kobietką :P słodko_gorzki taak, powiedzmy ;) ale znam tez siebie i to bardzo dobrze ;) ok, skoro masz dwa... w takim razie kiedy jakiś meczyk? :D