Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiełbaska z grilla i sobota

powroty do ex czy sa dobre?jak z tym sie obchodzic?

Polecane posty

mam pytanie do osób które mimo iż weidzą ze zwiazek z ex jest spalony to i tak wracają? mam dylemat bo wlasnie tak jakbym sie w nim na nowo zakochała ale nie wiem czy wracać? on nie był dla mnie dobry ale teraz jakos tego nie pamietam.zapomniałam czy co ? :) to takie pokrecone :(

Gość Miła Emila26
tez mam ten problem.Napisał do mnie byly narzeczony:(Co robic?

byly narzeczony? hm...to juz bardziej powazne:( ale sama nie wiem jak ci doradzic bo sama nie wiem co robic? ktos sie wypowie? a ile byliscie razem?

Gość Miła Emila26
3 lata.Wiem,ze mial dziewczyne i nie wiem czy mnie nie oklamuje,ze jest teraz sam.Ba,nawet nie wiem czy nie ma zony.On mieszka w Niemczech

dziewcztny szkoda zachodu na byłych !! powiedzenie - 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi jest jak najbardziej trafne !!! MIŁA EMILA 26- z tego co piszesz wnioskuje, ze mu nie ufasz a jeszcze sie zastanawiasz czy z nim byc???

dokładnie, ja wracalam 3 razy, a i tak z nim nie jestem ;) teraz z obecnym jestem 2 lata i nigdy sie nie rozstalismy ;D

ja z moim 5 lat i tez juz jestesmy po 1 rozstaniu.wiem ze sie 2 razy do tej samej rzeczki nie wchodzi ale to takie skomplikowane.kocham dalej i jak go widze to az mnie trzepie z radosci