Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malionowa909090

Nie chce mi sie życ ...

Polecane posty

Gość malionowa909090

Tak okropnie sie czuje :( nie ma przy mnie nikogo kto moglby mnie wesprzec jestem juz zmeczona tym zyciem tym falszem dookola. Czuje sie taka samotna:( Moj chłopak wyjechał za granice do tej pory mieszkałam u niego z jego rodzina bylo tak fajnie :( mam wspanialy kontakt z jego rodzicami i siostrami niestety probuje nawiazc kontakt z jedna z nich piszac na gg czy smsmy a ona totalna olewka zero odezwu chcialam zapytac tylko co słychać a tak gadali mozesz przyjechac do nas kiedy chcesz.Teraz jestem u siebie jakos zle sie tu czuje przyzwyczailam sie do nich Z chlopakiem tez sie poklocilam on jest w niemczech wczoraj mi napisal ze idzie na jakis festyn tam a ja wpadlam w jakis szal napisalam mu co o tym mysle pozniej przeprosilam a on do tej pory sie nie odezwal. Mam zle mysli jestem poprostu taka zazdrosan o niego tak bardzo mi go brakuje ze nie umiem sobie z tym poradzic jestem taka slaba psychicznie nic mi sie nie chce nie mogo sobie znalezc zajecia czuje sie taka samotna i niepotrzebna nikomu :(:(:(

Gość malionowa909090
Cały dzień całą noc bywa że myślę o Tobie Może zwariowałam albo załapałam fobie Dostaję obłędu kiedy jesteś gdzieś daleko Chcę Cię obok siebie nie wystarczy mi telefon Nie lubie rozłąki Ty to wiesz dobrze napewno Staje się spokojna kiedy jesteś blisko ze mną Wiem jestem toksyczna jaka róża taki kolec Jesteś całym światem stałeś się moim idolem Pamiętam o Tobie nie potrafie zapomnieć Czasem cztery ściany stają się złą twierdzą wspomnień Chciałabym móc Cię całować cały czas pamiętasz? Niech gra jak najgłośniej ta melodia zaklęta muzyki pętla Która ma swoje znaczenie Ty i Ja na zawsze Razem patrz to przeznaczenie Jesteś wyjątkowy tylko to mi siedzi w głowie Tekst i dobry bit wiesz pamiętam o Tobie Czasem to tylko wersy czasem słowa na kartce Obserwuję życie które mknie nam przez palce Chcę je dzielić z Tobą dobrą budować rodzine Ty i twe uczucie to do świata marzeń bilet Pamiętam Twój uśmiech jest jak słońce które świeci Jesteś moim snem który z powiek nie uleci Warto o to walczyć mieć nadzieje na lepsze Mojego uczucia nie wyrażą słodkie wiersze Przemijają dni życie biegnie swoim torem Potrafiłeś szarość życia zabarwić kolorem Zwykła to melodia lecz dla Ciebie napisana Miłość i uczucie to historia potem rana Spełnie twe marzenie choćbyś pragnął gwiazdki z nieba Jesteś moim skarbem dzisiaj wiem już tak trzeba Jedno mam życzenie kiedy trzymam Cię za ręce Chciałabym się kochać z Tobą przy tej piosence Chwile spędzone razem to najlepsze momenty Będą dla mnie wieczne cenne niczym diamenty Uwielbiam zasypiać otulona twym dotykiem Budzić się co rano mówiąc jesteś narkotykiem Wciąż się uzależniam chce więcej daj mi siebie stój przy mnie wytrwaj proszę w największej potrzebie Składam je dla Ciebie Kocham Cię skarbie Dzisiaj jutro zawsze proszę żyj tylko dla mnie Żyję wspomnieniami to daje mi wiare Całe moje życie bez Ciebie było szare Trzymam Cię w sercu będę trzymała na zawsze Choć niektórzy mówią że są rzeczyciekawsze Tęsknie za twym głosem sercem biciem echem Jesteś moim życiem winem wiatrem śmiechem Wiesz że jestem sobą twoja Ania ciągle marze Nie każ dłużej czekać Proszę bądźmy znowu razem...

Gość malionowa909090
nawet tu mnie olali

Gość to jaiś bełkot sfrustrowanej
zajmij się sobą, życie ucieka :P daj mu wolność dziewczyno, nie można żyć na uwięzi. człowiek się dusi :P

Gość .:cola:.
Nie przejmuj się, czasem ktoś ma włączone gg ale nie ma jak odpisać, nie ma czasu po prostu...albo może chłopak poskarżył sie siostrze, że coś niemiłego mu napisałaś i dlatego Cię olewa... Wrzuć na luz, odczekaj trochę a później zadzwoń do rodzinki chłopaka. A propos - nie masz swojej rodziny? rodziców, rodzeństwa, kogoś kto by Cię wsparł?

Gość oliwiiiiiaa
nie ty jedna masz problem ;]

Gość malionowa909090
ja jej napisałam wiadomośc a ona zaraz zmieniła opis. Moj chłopak tez napewno jej nic nie napisał jestem z nim2 lata i nigdy nie bylo takich sytuacji. moze to i jest belkot ale kazdy ma w zyciu te gorsze chwile ja jestem osoba bardzo wrazliwa co mi w zyciu wcale nie pomaga:( :(:( mam swoja rodzine mame bo ojciec mnie olał ale to juz skomplikowana sprawa Nie umiem opisac tego uczucia ale ja nie umiem sobie poradzic sama ze soba. Caly czas mysle o moim chlopaku ze nieawiadomo co on tam robi ja go tak bardzo kocham ze niepotrafilabym byc z kims innym nawet nie umiem sobie tego wyobrazic. Nie potrafie tez byc sama zawsze ktos musi przy mnie byc

Gość wiesz, a może to jest tak
to okropne, że zawsze" musi ktoś być przy tobie. nie każdy ma na to czas, i ochotę :P pozatym każdy ma swoje sprawy. kim ty jesteś? widać, że rozkapryszoną, pozbawioną zwojów umysłowych dziewczyną dla której wszyscy powinni padać na kolana, żeby jej tylko było dobrze. ogarnij się, a swoją wrażliwością nie szafuj bo moim zdaniem jesteś nieporadną histeryczką, to wszystko :P

Gość malionowa909090
nie nie nie ja nikomu nie kaze kolo siebie skakac poprostu jest mi ciezko i czuje sie samotna! chcialabym sie komus wyzaliuc porozmawiac a niemam komu a to ze nie potrafie byc sama chodzilo mi o to ze jak jestem z kims w zwiazku to ciezko mi bez tej drugiej osoby