Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa 1987

teściowa

Polecane posty

Gość synowa 1987

mam problem ostatnio moja teściowa się upiła i krzyknełam na nią by się uspokoic ale ona stwierdziła że ją obraziłam i zaczęła mnie prowokowac do kłótni.ja się nie dałam sprowokowac poczekałam aż mój chłopak przyjdzie i on wtedy jak usłyszał co się stało zaczął mnie bronic. teściowa powiedziała mu że jak mnie broni to niech sobie ze mną mieszka itp. itd. od 3 lat mieszkamy u niej z moim chłopakiem cały czas mi pomagała a od tej sytuacji stałam się najgorsza mówi że ja nie umiem nic zrobic lepiej od niej że mam wy.... do swojej matki . robimy sobie sami zakupy, sami pierzemy, gotujemy sprzątamy, mamy swój aneks kuchenny tylko łazienkę mamy wspólną a ona twierdzi że ja powinnam u niej też sprzątac. dodam, że pracuje 2 godziny dziennie i zarabiam 600 zł a ona mówi, że ja powinnam więcej robic bo ona pracuje 8 godz.oprócz tego mamy taki mały ogródek, a ona twierdzi że ja powinnam z nią go uprawiac chociaz z chłopakiem i tak warzywa sobie kupujemy. obecnie siedzi ze swoim mężem i nadal na mnie narzeka. a ja mam po prostu już dosy słuchania takich uwag. dodam, że nie wchodzi w grę bynajmniej narazie wyprowadzka. jakie macie pomysły?

Gość zakochanawnim
Jedyna rada jest taka zeby usiasc na spokojnie i porozmawiac z nia. Powiedziec ze boli cie to jak ona sie do ciebie odnosi a przeciez jestescie rodzina i wasze kontakty powinny byc jak najlepsze. Moze pojdzcie na jakis kompromis?

Gość beata rogowska
ja mam pomysł by nie myli pojec. tesciowa to mama męza/żony. to jest po prostu dla Ciebie obca kobieta u ktorej mieszkasz. poza tym, co z tego ze robicie sobie zakupy. a dokladacie sie do mieszkania? ile macie lat?

Gość synowa 1987
jak narazie nie ma takiej opcji bo wiem że będzie mnie ona prowokowac do kłótni

Gość synowa 1987
mieszkanie jest własnościowe a dokładamy się do energii i wody ja mam 23 a mój chłopak 24 no tak praktycznie to jest dla mnie obca kobieta

Gość beata rogowska
to nie lepiej szukac czegos do wynajecia? i pojsc do normalnej pracy, a nie 2h za 600zl? nie macie dziecka, wiec mozesz spokojnie pracowac i sie uniezaleznic

Gość blablablaaaaaaaaa
to twoj chlopak czy maz??

Gość synowa 1987
niestety ze względu na mój stan zdrowia nie mogę iśc do innej pracy mam zwyrodnienie stawów i problem z kręgosłupem

Gość synowa 1987
to mój chłopak