Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rararaj

Czy 25-lataek może kochać szczerze 18-latkę

Polecane posty

Gość rararaj

czy myślicie, że on może kochać mnie szczerze, być wobec mnie uczciwym, dobrym mężczyzną. Czy uważacie, że powinnam dać mu szansę? Bardzo tego chcę, ale jeszcze bardziej się boję.

Gość umpaumpaumpa
każdy może szczerze kochać każdego a co ma wiek do tego 🌼

To nie jest duża różnica (oczywiście jeśli to facet jest tym starszym) to zależy od tego czy Ty jesteś dojrzała jak na swój wiek.Jeśli on jest dojrzałym facetem to będziesz po prostu musiała również i swoją dojrzałość udowodnić przed nim. Chyba, że on jest wiecznym nastolatkiem i jeszcze chętnie by na disco poprzykręcał żarówki i pobzykał bez zobowiązań, bo i takich pełno.

A czemu nie? Ja ze swoją obecną żoną zacząłem kręcić, jak miałem 20 lat. A ona 15. I do dziś (te 20 lat później) jesteśmy razem :)

Zalezy od tego jaki ten facet jest, czy jest w miarę poważny i dorosły. jesli tak to potrafi, a jesli jest infantylny to uwazaj, bo może szuka laski do łózka itp. Kazdy człowiek jest inny i takie sprawy trzeba rozpatrywac indywidualnie. Mój maz ma 31 lat a ja mam 23 i uwazam że dobrana z nas para, mimo róznicy wieku:-)

Gość rararaj
boję się, że on mając 25 lat źyje już w nieco innym świecie, ponadto... sfery seksualne...:/

to zależy...nie jest powiedziane że 25 lat to juz jest dojrzały facet, niech Cię wiek nie zmyli, sama będziesz miała tyle lat to zrozumiesz obserwując rówieśników, no ale jeśli jest w porządku to dlaczego nie miałabyś nie dać mu szansy?

Gość rararaj
boję się, że przytulanki to będzie dla niego za mało i będzie szukał innej kobiety dla zaspokojenia... pragnień.

Gość mikołaj mikołajowy
Może być i tak, że Ty masz 100 razy większe doświadczenie w seksie, niż on. Może to prawiczek, a ty po sporym "przebiegu"? Wtedy to on niech się martwi, że wpadł w kupę.

Gość totenupal
w wieku 25 lat to już raczej przytulanki nie wystarczą:)

Gość rararaj
ale tak nie jest. Ja nie mam doświadczenia.

Gość trampkarzmlodszy
mam 22 lata i dziewczyne o 4 lata młodszą. Jesteśmy ze sobą rok, i jeśli chodzi o sfery seksualne to nadal ejsteśmy na przytulaniu. Nie chcemy tego, ja nie chce jej wykorzystać, ona nie jest gotowa. Czasem trudno jest bo mnie pociąga bardzo, ale jakos daje sobie rade.

Gość docenttupała
jeżeli jeden partner jest bardziej doświadczony od drugiego to nie ma w tym nic złego , całe życie korzystamy z cudzych doświadczeń :)

Gość trampkarzmlodszy
nie zaszkodzi Ci spróbować, jeśli bedzie neiuczciwy to skonczysz i tyle

Gość rararaj
on zachowuje się bardzo odpowiedzialnie, tak sądzę. Jest dojrzały emocjonalnie, bardzo ostrożnie się ze mną "obchodzi" jest świadomy, że mam tylko 18 lat, dlatego nie wykonuje żadnych gwałtownych kroków

Gość rararaj
myślę, że on też ma jakieś obawy.

Gość safds
spróbuj, ale bądź ostrożna,