Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa jagoda

Kto nie lubi jagódki? Ręka do góry

Polecane posty

Gość jagodowa jagoda

no kto

Gość jagodowa jagoda
no kto przyznawać się, bo to moja kuzynka

Gość jagodowa jagoda
halo

Gość spocona i mokra
a ja ją lubię :)

Gość lelunia pelunia
Tutaj nikt jej nie lubi. A ty nie masz jej co bronić, bo to kretynka nad kretynkami.

Gość cienki bolek kontra koń
a ja jej qrwy nienawidze

Gość dajcie juz sobie luz
co wy sie tak uparłyscie na ta jagode dajcie juz kobitki spokój bo to jest forum i kazdy moze tu pisac co sie mu podoba kazdy ma swoja filozofie na zycie i dobrze i przestancie sie juz tak obrazac jak dla mnie jagoda moze pisać co chce bo takie ma prawo tylko po co ten obrazliwy jezyk

Gość kontoponto
heheheee ,ale jagoda komuś zalazła za skóre :-P , bo wydaje mi sie ,ze t5e posty o niej zakłada jedna i ta sama osoba :-P I wcaler nie musi to byc jagoda , jak piszecie :-D

Gość nie mozecie sie zajac czyms
konkretnym tylko wysiadujecie na kafe i jedna drugiej tylek obrabia

Gość po pierwsze
Parę razzy czytałam jej wypowiedzi ale nie znalazłam żadnych głupich, wulgarnych, obraźliwych. Za co wy jej tak nienawidzicie? Poważnie pytam.

Gość bukiet warzyw
Przynajmniej jest szczera, a w tych zakłamanych czasach to niespotykane zjawisko.

Gość dajcie juz sobie luz
a to moze byc całkiem fajna babeczka z tej jagody , ja tez mam swoja recepte na zycie nie kazdy musi sie z nia zgadzać tak jak ja nie zgadzam sie z waszymi wypowiedziami w niektórych tematach ale nikogo nie obrazam nie wyzywam nie uzywam rynsztokowego jezyka , niech kazdy pisze tu co chce ale TROCHE KULTURY OSOBISTEJ DROGIE PANIE ,

Gość kontoponto
ja z raz czy dwa czytałam jej chamski post ,ale rzadko siedziałam na kafe Ale czytałąm tez normalne posty, w których nikogo nie obrazała , czasami podtrzymała na duchu , doradziła Tych drugich było więcej , moze się pózniej zmieniła Kazdy ma swoje zdanie , jagoda tez:-P Tutaj pomarancze gorzej bluzgają niz jagoda ,ale nikt się tak nie czepia , bo nie czarny nick:-P

Gość kontoponto
a w ogóle to myśle ,ze ktoś ma fobie na jej punkcie :-P I cały czas zakłada topiki o niej Niezle musiała mu dopiec

Przegladam sobie kafe z poprzednich tematow a tu znowu temat o mnie :D juz mi sie normalnie smiac chce z osoby ktora na okraglo pisze o mnie :D . Pisz kochana , pisz lubie czytac jak sie bulwersujesz. :D