Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka'truskawkowa

Telefon od chłopaka

Polecane posty

Gość moooooooooooona liza
ja dzwonie do mojego chłopaka, on do mnie a to dlatego, ze mam taka usługe, ze do niego moge dzwonic bez ograniczen i nie widze w tym zadnego problemu, ale mnie nawet lepiej, bo to ja decyduje kiedy dzwonie :D

Gość moooooooooooona liza
ucieło mi, miało byc, ze on do mnie w ogole nie dzwoni, czaem pusci strzałke, wtedy oddzwaniam

Gość ja to mama pechaa
Ale jak byl u mnie to zostawil cos to jest dla niego wazne.I powidzial ze odbierze przy nastepnym spotkaniu.

Gość herwoje
jak chce Ci sie czekac etc to czekaj... zobaczysz, co ON wymysli...

Gość ja to mama pechaa
Mowil ze nie dlugo bedzie pracowal blisko mojej miesjcowsoci jakies 10 km.Ze wtedy bedziemy widziec sie czesciej. Ale zostawil u mnie cos cennego i musi to odebrac.

Gość herwoje
penisa na pewno nie zostawil, wiec nie ma sie co emocjonowac na sile... ale zycze Ci szczescia :)

Gość ja to mama pechaa
Zostawil u mnie sprzet audio.

Gość herwoje
wpadnie, odbierze i co dalej?

Gość ja to mama pechaa
niewiem.Po co mi to bylo.A tak bardzo chcial sie spotykac a teraz zlewka.Trudno.Trzeba isc dalej.

Jezuuuuuuu:D facet też człowiek, może się źle czuć, może mieć gorszy dzień. Nie wkręcaj się, dwa dni zmiany nastawienia może mieć 1000 i 1 powodów i nie mieć nic wspólnego ani z Tobą ani z innymi babami. Litości, takie analizowanie powoduje tylko problemy, bo faceci tego nie robią, oni myślą inaczej... i za to ich lubię:D

Gość herwoje
heh, gadasz jakbys z nim pol zycia zmarnowala... :o

Gość ja to mama pechaa
Rozmawial ze mna jalk zawsze.Jak sie rozgada to skonczyc nie moze. Ja nigy nie spotkalam takiego faceta jakim jest Marek. Ze jak spotkam faceta dla sibie to odrazu bede wiedziala ze to wlasnie on.Najpierw rozmowy na gg, potem telefony smms i rozmowy na gg ,w tym tyg. sroda i czwartek spotkanie.Po 1 spotkaniu powiedzialam sobie takiego faceta szukam. Niewiem czy jaki kolwiek facet mu dorowna.Boje sie ze nie. Ja mam 26 lat i milo tego ze bylam w 2 zwiazkach i spotyalam sie z wieloma facetami do zadnego znich nie poczulam tego co do Marka. Uwilbiam jego glos, usmiech , zapach.

Gość ja to mama pechaa
Mial mnie nauczyc medytowac.Juz raz medytowalismy.Bylo super.Ciagle on siedzi mi w glowie.

Gość sassssssssssss
jak zostawił coś u Ciebie to jest b.dobry znak. na pscyhologi się uczyłam, ze faceta podświadomość "specjalnie" zostawia coś po co musi wrócić! a co nie wolno mu zachorować? ciekawe czy któraś dziewczyna chciałaby pokazać się nowopoznanemu facetowi np zakatarzona? bo ja nie! po to każda siedzi pół dnia w łazience, aby ładnie wyglądać. a np choroba niszczy cały efekt! Do mnie pisał facet na początku co chwile, on zawsze pierwszy, bo jak mu odpisałam, to znów pisał i tak w kółko. potem w sumie teraz rzadziej, ale codziennie piszemy albo dzwoni (bo on ma do mnie za darmo), chociaz ja nie lubie gadac przez telefon, wole SMSy :) czasem jak się robi np 16 to mi smutno, ze nic nie napisał, mysle sobie "odkochał się" a potem 'cholera, a ja jestem księżniczką, ze nigdy sama nie moge pierwsza napisać?" i jak ja wstaje wczesniej to czasem pisze mu coś miłego na początek dnia (on tak robi b.cześto)