Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noq

Nie rozumiem go.

Polecane posty

Gość noq

Pomóżcie mi zrozumieć faceta. Wiem,że mu się podobam. Jak tylko mnie widzi zawsze mówi mi coś miłego, stara się mnie rozśmieszyć i jest zazdrosny o innych facetów z którymi rozmawiam. Wczoraj byliśmy na tej samej imprezie (wiem,że poszedł na nią bo wiedział,że też będę) i niby też ze mną rozmawiał i podrywał mnie. Ale jednocześnie na moich oczach flirtował z moją koleżanką i jeszcze jedną dziewczyną. I teraz sama już nie wiem czy mu na mnie zależy czy się po prostu bawi moim kosztem...:(

Gość panna G
haremik sobie szykuje :)

Gość noq
Tylko,że właśnie do tej pory nie wydawało mi się,że on należy do tego typu facetów. A wydaje mi się,że bym się zorientowała,bo dopiero co się sparzyłam - facet który wcześniej wpadł mi w oko "szykował" sobie haremik z jakiś 5 dziewczyn jednocześnie. A ten sprawia wrażenie innego. Wczoraj był juz pijany jak zaczął gadać z tamtymi...ale jakoś średnio go to usprawiedliwia moim zdaniem.

Gość panna G
dziewczyno oni sie maskuja, co ci powie wiesz lubie duzo "kolezanek" to wiadomo ze olejesz takiego. to pcha kity o jedynej itp

To jest typ faceta podstawowy, do ktorego nalezy kazdy egzemplarz.

Gość noq
Może i masz rację...Tylko, cholera, znów rozczarowanie. Bo ja zawsze trafiam na takich co lubią "dużo koleżanek"...A chciałam,żeby tym razem było inaczej, bo naprawdę mnie śmieszył i podobało mi się jak zabiegał o to,żeby mnie poznać.

Gość panna G
oj bidulko, tez takiego znalam. byl wrazliwy , wydawalsie inny i co mial pokazny haremik i kazdej mowil to samo. nie bylismy razem cos sie zaczynalo i kiedys jak bylam u niego po na chwile cos wydrukowac i obejrzalam archiwum gg i co? kazdej pisal to samo:) nie powiedzialam co widzialam, ale urwalam kontakt:)

Gość noq
A może jeszcze go nie skreślać tak całkowicie, hm? Może jestem naiwna,ale istnieje jeszcze ewentualność,że on chciał sprawdzić czy będę o niego zazdrosna.

Gość noq
Podbijam, bo mi sumtno :(

Gość AnnaKujawska
Ja bym wlasnie obstawiala opcje z proba wzbudzenia zazdrosci.

Gość vbcvbcvbcvb
Tez mysle ze chcial wzbudzić w Tobie zazdrość:)

Gość vbcvbcvbcvb
ja bym na Twoim miejscu teraz na jego oczach flirtowala z innymi:) zeby tez Go zadrość zżerala:)

Gość buuuuuuuubu
wiesz,skoro wyczuwasz że mu sie podobasz i że poważnie jest toba zainteresowany to zwyczajnie go olej,udawaj że w nosie masz jego romaanse i tyle,jesli ma cos byc to będzie, nie zaszkodzi ci to tylko wzmocni go do działania

Gość vbcvbcvbcvb
Faci jak są olewni to bardziej sie staraja:)

Gość elisska
olewani bardziej sie starają:)? a jakim olejem go olac:P? słonecznikowy czy rzepakowy:P?

Gość rurka17
a mnie sie zdaje ze chce pokazać że niby mu jesteś obojętna wprawić cię w lekką zazdrość i w ten sposób będzie pewny że sie wciągniesz w tą grę bo to gra...więc jak dla mnie mu zależy

Gość elisska
rirka..ale na czym ten związek ma polegac? na ciągłym okazywnaiu sobie zazdrosci:) to chore..

Gość elisska
on bedzie adrowoac kilka..by ona pewna nie była..a ona tez kilku:D? ale związek..dziecinada. jak człowiek jest zainteresowany adoruje jednego nie 10:

Gość noq
Dokładnie...Też właśnie myślę,że to będzie dziecinne. Jak mi się ktoś podoba to podrywam tylko jego. Poza tym boję się,że jakbym teraz "dla zabawy" zaczęła flirtować z innymi tylko dlatego,żeby on był zazdrosny to rozpoczniemy beznadzieją grę,a związek powinien opierać się na szczerości.