Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dropson123

Krwawienie po tygodniu od stosunku...ciąza?

Polecane posty

Gość Dropson123

Witam Chciałam drogie Panie prosić Was o poradę odnośnie mojej sytuacji......otóż równy tydzień temu właśnie skończył mi się okres i kochałam sięz chłopakiem pod prysznicem. Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, a seks był przerywany. Robiliśmy jużtak wiele razy. Po tamym zajściu nie zauważyłam niczego niepokojącego u mnie, oprócz tego, że dzisiaj zauwazyłam u siebie lekkie plamienie. Myslicie, że to może być obaw ciąży? Dodam tylko, że ostatnio miałam bardzo nieregularne okresy, które trwały dośc krótko.

Gość Dropson123
Czy jakaś pani może mi coś poradzić? Strasznie się niepokoję tym plamieniem ;(

Gość qwer
to tyrafilas na dni plode roznie bywa a z takiej akcji prysznocowej i seksu przerywanego mam 3,5 corke

Gość Dropson123
qwer, a czy Ty również tydzień po stosunku miałaś takie lekkie czerwone plamienie? Czy to na 100% oznacza ciążę?

Gość Dropson123
Stosunek był przecież w 1 dzień po okresie

Gość ewald
jak 1 dzien po to nie jestes.

Gość frrida
to moze być plamienie owulacyjne. jestes teraz w połowie cyklu wiec to moze być to.

jak masz krótkie cykle to jeden dzien po okresie mozesz jak najbardziej miec płodne dzien po okresie. jak masz cykle krotsze niz 25 dni to w ogole nie masz fazy niepłodności przedowulacyjnej.

Gość dropson123
Ale moje cykle trwają nawet 36 dni. Trochęsięniepokoję, gdyż ostatnio mam naprawdę dziwny śluz, który ciągle ze mnie wypływa. Co kochane Panie o tym sądzicie?

Gość Dropson123
Czy jakaś Pani moze sięjeszcze wypoweidzieć na ten temat? za 2 dni mam wizytę u ginekologa i strasznie się jej boję...