Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shellerka

ile moze kosztowac takie cudeńko?

Polecane posty

Gość żygi :D
żygam :d ale z ciebie bezmózgowie, pogadamy za 5, 10 lat jak będziesz tu prosic o namiary na usuwanie...

o ile dozyje a w to watpie wiec nie pogadamy za 5 czy 10 lat hahah a pozatym to czy mozesz mnie nie obrazac?:/

ale to nawet nie jest ladne...:O bezguscie no ... jak to sie nazywa, jakis cośtam ball? bleeeeeee

Gość spoko na widok geby
osobniczki o nicku: zygi :D inni zygaja to tak jej komplex teraz wylazi :P co do tatuazu to zalezy od salonu ale gdzies tak w granicach 1000-1500zl

kompleX no no :P ahahahah

Gość Wolvfram
nie sądzę aby każdemu facetowi podobał się u kobiety taki zyg-zag ale faktycznie już nadchodzi moda na usuwanie takich badziewi u kobiet i pierwsza ustawiła się w kolejkę Chylińska , jak powiada ma zamiar usunąć co najmniej 20 tatuaży i szuka dobrych chirurgów :)

Gość spoko na widok geby
nie kazdemu ani nawet jednemu nie musi sie podobac, tatuaz ma sie podobac osobie, ktora go sobie robi :O a chylinska odcina sie od wszystkiego :O cale szczescie ze Kat Von D. nie :P

Gość Wolvfram
życzę każdej kobiecie aby złoty albo srebrny łańcuszek był dla kobiety ozdobą i nawet na waginie kolczyki z diamentami niż tatuaż , który tylko szpeci ciało kobiety

Gość a tuuuu
OOOŁŁŁŁŁ NOOOŁŁ NIE ROB TEGO

jak byla moda na tatuaze to bylam za mala... a tak wogole to ja chylinska nie jestem ani nie ide za moda bo jak wszyscy to i ja heheh a lancuszkow nie nosze ani pierscionkow ewentalnie zegarek bo zawsze gubie a tatuaza raczej nie zgubie^^