Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa

Potrzeba PILNEJ RADY

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa

Mam pytanie . może dla niektórych " doświadczonych " jest zabawny, jednakże ja wolę się upewnić. czy jeśli podczas miesiączki ( 3 dzień) kochałam się z moim chlopakiem pod prysznicem jednakże nie doszedł i trwało to chwilę , jest jakaś możliwość żebym była w ciąży? Kiedyś przeczytałam ze ten żel u facceta przed wytryskiem jest również z plemnikami oraz ze plemniki mogą przeżyć do 7 dni .

Gość ladaco
nie przesadzajmy

Gość Karrollka
Zawsze istnieje mozliwosc zajscia w ciaze, gdy bedziesz wspolzyla bez zabezpieczenia. To podstawowa sprawa, dziecko....

Gość karaluszek.ggff
Tak, ten żel może przeżyć do 7dni, ale tylko we włosach. Weźcie ludzie ogranijcie się. Bez gumy chceta? To tabletki i przerywany i bądźcie spokojni. A jak nie to guma i uważać. A nie kupa dennych tematów. Zresztą kafeteria jest słabym testem ciażowym, lepiej za kilka dni kup taki z apteki jak zaczną Ci rosnąć cycki :-)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
To śmieszne po części ale mam po prostu życiowego pecha i dlatego pytam czy jest taka możliwość.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Rosnąć i tak będą i bez ironii ponieważ mam zapalenie przydadka jajnika. po 2 kiedy ma się okres każda ma większy biust ; /

Gość karaluszek.ggff
Ale czego Ty tutaj oczekujesz. Każda sytuacja w której masz naiego kutasa jest potencjalnym spłodzeniem ślicznego dzidziusia. Każdy organizm jest inny, a wszystkie metody antykoncepcji w odpowiednich warunkach zawodzą.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
- karaluszek to o tym "żelu " dowiedziałam się z forum od giegologa , to on tak uważał ja tylko pytam. Tabletek brać nie mogę . a tego " seksem" bym nie nazwała trwało to chwilę i chodzi TYLKO o ten zel.

Gość Kaddarka
W ciaze nie zachodzi sie przez pecha:):):)Wystarczy troche pomyslec "przed" i bedzie git.

Gość Medycznaaaa
Jestem studentką medycyny i powiem Ci,że....Teoretycznie jest to możliwe. Ten żel to płyn preejakulat w którym owszem także występują plemniki. I masz rację plemniki mogą przeżyć 4-6 dni. Także hipotetycznie jest opcja,że zaszłaś w ciążę. Najlepiej jeśli zrobisz test,albo wybierzesz się do lekarza(około 2-3 tyg od odstatniego współżycia).

Gość karaluszek.ggff
więc używajmy fachowego słownictwa ;-) dr. kafeteria zaleca - preejakulat :P i tak są tam plemniki, teoretycznie mało, ale wystarczająco by ze szczęściem zapłodnić

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
a czy preejakulat występuje zawsze/ Bo on uważa , ze nie miał nic. ( choć często tak uważa) Raczej ine uprawiamy regularnych stosunków ponieważ za każdym razem mam straszne bóle podbrzusza.

Gość ide do nieba przez piekło
I właśnie dlatego w pizdu powino się dzieciaki trzymać pod kluczem lub na smyczy. Biorą się za coś a nie są na to gotowe - a potem będzie że jestem w ciąży co robić. Sam nie wiem kupcie sobie wibratory czy co jak nie możecie wytrzymać.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Słuchaj od dzieciaków możesz siebie wyzywać . ja po prostu jestem pesymistką i panikarą w wielu przypadkach. Potrafie przy zabezpieczniach się martwić . Choć nie ma najmniejszej możliwości.

Haha :D Wczoraj na czacie siedziałem to to samo słyszałem :D Za książki się zabierz bo potem będzie płacz

Gość malinowy soczek
Zabezpieczac sie mozna bardzo skutecznie, pod warunkiem, ze sie chce. Nudne jest ciagle czytanie o zagrozeniach ciaza, od niemlodych juz calkiem dziewczyn, ktore cos o antykoncepcji powinny juz wiedziec. Ty takze niewiele wiesz, niestety, co wyraznie mozna w twoich postach wyczytac. I dlatego ze niewiele wiesz - to panikujesz. Boisz sie, ze moglas zajsc w ciaze? No nie ma chyba nic prostszego, niz kupic test w aptece i sprawdzic...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
A kiedy wynik będze wiarygony? w sensie po ilu dniach najlepiej zrobić? Tak może i racja ja po prostu nie ufam martwym przedmiotom . Na razie nie uśmiecha mi się bycie mamą po prostu.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
a tak nawiasem mówąc kolego - czy ty gejem jesteś czy nie wiem kim , że siedzisz na kobiecych portalach ? i jeszcze masz głupie teksty? to nie Ty będziesz chodzić w ciązy bo jesteś facetem który robi swoje i ma to gdzieś - tacy są zazwyczaj faceci. Nie jest to temat do dogryzania. Ja zapytałam i chcę rozmawiaćo tym a nie o Twoich głupich tekstach. Do lekarza po prostu nie chcę znów na razie iść.

Co za idotka.

Gość malinowy soczek
Dopytaj w aptece, bo testy sa rozone, jest wybor, ale juz po kilku dniach mozna poznac wiarygodny wynik

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Ty jesteś idiotą i mnie nie wyzywaj - bo nie masz do tego praw.NIkt nie prosi Cię o opinię . nie masz nic sensownego do powiedzenia oprócz głupich i nic nie wtych pouczeń. Cieszy mnie to , ze jesteś chodzącym ideałem. Ale Twoje opinie zbytnio mnie nie interesują i nie są na temat.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Słyszałam kiedyś ,ze po 9 dniach są najbardziej wiarygodne... Mam nadzieję , ze mój partner ma rację i ze jest to mało prawdopodobne. No bo ja już nie wiem ,. ludzie starają się o dziecko i nie mogą , a tu w tak głupim przypadku... No nie ma co podejmę odpowiedzialność najwyżej. Jednakże nie czuję się do końca gotowa na to.

Gość magnoolka
Nie czujesz sie gotowa? To moze trzeba bylo pomyslec o tym wczesniej, co?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
A pomoże teraz gadanie . trzeba bylo pomyśleć wcześniej ? to nie był seks , a ja się martwię na zapas po prostu. Mam rozumieć ze wy wszyscy czekacie do ślubu i wtedy jak Bóg kazał. Będzie dziecko to będzie nie to nie.

Gość pani ogrowa
jeśli masz regularne miesiączki i Twoje cykle nie są krótkie, a owulację standardowo ok 14-15 dnia cyklu to nie jestes w ciąży. Plemniki tyle nie przeżyją

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mam regularnych niestety a miesiączki trwają różnie.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
ostatnią miesiączkę miałam 11.05.

Gość pani ogrowa
Poza tym pisałaś, ze to było pod prysznicem, a szampon/płyn do kąpieli i ciepła woda szybko zabijają plemniki.

Gość magnoolka
"A pomoże teraz gadanie . trzeba bylo pomyśleć wcześniej ? to nie był seks , a ja się martwię na zapas po prostu. Mam rozumieć ze wy wszyscy czekacie do ślubu i wtedy jak Bóg kazał. Będzie dziecko to będzie nie to nie." Nie, nie czekamy do slubu, ale sie zabezpieczamy:)

Gość karaluszek.ggff
" A pomoże teraz gadanie . " To gadanie jest po to, żebyś poszła po rozum do głowy. A nie wyciągnęła wnioski, że skoro teraz nic się nie stało to zaryzykuje znów. Za którymś razem się nie uda i zmarnujesz sobie młodość, rodzicom siwych włosów narobisz a przy okazji jeszcze jakiś temat na kafeterii założysz