Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa

Potrzeba PILNEJ RADY

Polecane posty

Gość karaluszek.ggff
A w ogóle jak Ci się coś nieodoba to wypiedalaj przyszła matko z tego forum, czego oczekiwałaś ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
słuchaj ja chciałam rady normalnych osób a nie pouczeń, Ja wiem co zrobiłam źle i hamuj się z tekastami. jesli nei chce Ci się tego czytać to nie czytaj. Oczekuję osób dojrzałych ,które normalnie potrafią odpowiedzieć na pytanie. Jeśli Tobie się nie podoba to po co wchodzisz i czytasz? prosi Ciebie ktoś o pomoc? no nie.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak kocham sie to też się zabezpieczam ;) Mam nadzieję ,ze masz rację co do prysznica. Bo chciałabym jeszcze jadnak z dzieckiem poczekać.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
a i mam jeszcze pytanie czy wiadomo czego mogą być przyczyny przy każdym seksie normalnym i oralnym bardzo silne bóle pobrzusza i tego, ze jest mi niedobrze? Bo ginekolog u którego byłam był jakoś mało rozgarniet. Przepisał mi tabletki anty. na mniejsze krwawienie a nawet nie zapytał czy jestem na coś uczulona czy też chora.

Gość Słodziaczek23
Ja zaszłam jeden dzień po miesiączce, ale pod prysznicem to mało prawdopodobne...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Słodziaczek ale też kochałas się podczas miesiączki i doszło do wytrysku? bo u mnie do niego nie doszło , a on we mnie był krótko bardzo no i prysznic.

Gość pani ogrowa
a i mam jeszcze pytanie czy wiadomo czego mogą być przyczyny przy każdym seksie normalnym i oralnym bardzo silne bóle pobrzusza i tego, ze jest mi niedobrze? Bo ginekolog u którego byłam był jakoś mało rozgarniet. Przepisał mi tabletki anty. na mniejsze krwawienie a nawet nie zapytał czy jestem na coś uczulona czy też chora. ---->ponoć czasem niektóre dziewczyny tak mają po współżyciu. Ja nie jestem lekarzem, więc nie będę diagnozować, bo to zbyt duże ryzyko. Udaj się do ginekologa w tej sprawie. Lepiej dmuchać na zimne:) Faktycznie dziwne, że lekarz przepisuj,ąc tabletki nawet nie pyta o uczulenie...lepiej idź do jakiegoś innego następnym razem, ważne by mieć zaufanie do swojego lekarza. PS. jesli niepokoisz się tym czy zaszlaś w ciążę czy nie, to zrób test, bo teraz przez te stresy opóźni Ci się cykl, wszystko poprzestawia i rozreguluje :( pozdrawiam:D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
Miesiączkę jeszcze mam , a to się działo z pt na sob. to kiedy mogę zrobić najszybciej test by był wiarygodny ? dziękuję za rady.