Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak urszula

On kocha ją - nie mnie...

Polecane posty

Gość prawie jak urszula

Wznoszę toast winem biała Sophia ze wszystkie laski z tym problemem co ja. Nie umiem zapomnieć i iść dalej. Chcę Jego, a Jego mieć nie mogę. Cheeeers! (I wali mnie że jest 10 rano)

pij ale to nic nie zmieni nie ty pierwsza i nie ostatnia przez to przechodzisz niestety....

Gość malinowy soczek
Na uczucia nie ma rady....jezeli facet kocha inna kobiete, to lepiej zeby odszedl, niz byl z toba, a wzdychal do tamtej....Bedzie dobrze:)

Gość tez pije i tez dlatego
a dobrze bedzie... kiedy on wreszcie zdecyduje:(

Gość a ja nie pije juz
Problem ten sam, ale ja juz go nie mam, bo odeszlam od niego. Niby kochal mnie, ale...byla ta druga i choc sie zapieral ze nic do niej nie czuje poza sympatia, to jego zachowanie wskazywalo na cos zupelnie innego. Przez pierwsze dwa lata udawalam ze mu wierze, pozniej sama sobie wmowilam ze bede mogla z tym zyc, ale sie nie dalo. Uznalam wreszcie ze jestem warta tego zeby byc ta jedyna. I kiedy od niego odeszlam, on natychmiast zwrocil sie do niej, ale sie okazalo ze to ona czuje do niego wylacznie sympatie i nie chce z nim byc. Wiec on probowal wrocic do mnie, ale ja w przeciwienstwie do niego wiem czego chce w zyciu. I teraz na pewno nie chce juz jego.