Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_białystok

ciąża?

Polecane posty

Gość Ania_białystok

Witajcie. Robiłam sobie ostatnio badania na HCG+b 10.06.2010

Gość Ania_białystok
Witajcie. Robiłam sobie ostatnio badania na HCG+b 10.06.2010

Gość pinka66
I co z tego?

Gość Ania_białystok
Witajcie. Robiłam sobie ostatnio badania na HCG+b 10.06.2010 mniejsze 0,1 mIU/ml 12.06.2010 =0,1 mIU/ml Okresu już nie mam od 3 tygodni, a poprzedni okresy wyglądał jak lekkie plamienie, kochałem się z facetem tylko 2 razy w gumce, uszkodzenia nie było widać na pierwszy rzuć oka, ale różnie to bywa. Z paniki tydzień temu brałam arthrotec forte 12 tabletek, po których wystąpiło delikatnie krwawienie, wszyscy mówią że brzuszek mi urósł, a ja już sama nie wiem co robić, testy ciążowe apteczne robione tydzień temu wyszły negatywnie, nie wiem co mam robić, któraś z was miała taki przypadek. Coś może zafałszować wyniki HCG+b ?

Gość qwer
tak po 3 tygodniach juz widac brzuszek.seks w gumie,i testy negatywne no napewno jestes w ciazy gratuluje

Gość Ania_białystok
niepokoi mnie ten ostatnio okres, który był inny od pozostałych, tylko plamienie, a podobno w pierwszych miesiącach ciąży może występować, jak bym wpadła to był by to już 8 tydzień

Gość gosc434
poszukaj sobie przez google jaki wyniki bety HCG potwierdza 8 tyg. ciąże :>

witam!!!!!! Mam do sprzedania ARTHROTEC 50mg 14 tabletek za 150zł (środek do aborcji farmakologicznej do 9-tego tyg którą przeprowadza się w domu) i ESCAPELLA TEŻ ZA 150 ZŁ(jeśli zażyjesz do 72 godzin po stosunku to zapobiega ciąży) dostępne są przy odbiorze osobistym codziennie w Warszawie lub za pośrednictwem poczty, przesyłka pobraniowa- płatne przy odbiorze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą więc wiesz co kupujesz lub kurierem dostawa w ciągu 24h też płatne przy odbiorze, zainteresowane osoby proszę o tel 883 488 826 !! PS. Jeśli nie chcesz aby ktokolwiek wiedział o przesyłce to istnieje możliwość wysłania E-PRZESYŁKI którą odbierasz tylko na dowolnej wybranej przez ciebie poczcie a o tym że jest do odbioru jesteś informowana SMS Jestem jednym z niewielu który nie oszukuje i nie wysyła tabletek przeciwbólowych czy gum do żucia tylko oryginalnie zapakowany ARTHROTEC z długą datą ważności