Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w domuu

dorobić 300-500zł?

Polecane posty

Gość kundaaa
kiedys udawalo mi sie za pomoca mojego bylego chloapaka uzyskac 950zl zamowienia wtedy mialam dla siebie 280zl teraz mam zamowienia na okolo 500zl wiec okolo 150zl :) duzo przy tym nie robie a pieniadze sa:) zamowienie wysyla sie w 5 minut:)

Gość w domuu
dzięki, nie dużo ale zawsze to coś :) ma ktoś jeszcze jakieś propozycje??

Mam na imię Agnieszka. Od pewnego czasu pracuje w firmie Oriflame. Myślę, że znasz tę firmę i podejrzewam, że tak jak mi kiedyś, kojarzy Ci się tylko z kosmetykami i pracą dla młodych dziewczyn biegających z katalogiem jako konsultantki. Chciałam pokazać Ci pracę w Oriflame z innej strony, mało dostępnej dla innych ludzi. Najnowszy projekt pracy przez internet umożliwia w 70% pracę w zaciszu własnego domu. Zapraszam Cię na naszą stronę, gdzie możesz pobrać bezpłatnie multimedialne poradniki, które przybliżą Ci możliwości Oriflame oraz odkryją projekt, który został stworzony w naszym zespole. www.oriflame-klub.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1977 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis! w razie pytań proszę o kontakt ,moje gg:32329674

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
nie ma to jak jedna osoba pisze i sobie odpowiada robiąc reklamę avon

Gość kmlwi
Ja zbieram grosz do grosza na banerze reklamowym :) to nie jest klikanie w reklamy, po prostu caly czas na pulpicie masz maly baner ze zmieniajacymi sie reklamami i zarabiasz za kazda minute jego wyswietlania jak ktos chce wiedziec wiecej - podajcie maile lub gg

Ja proponuje zajęcie np. dla młodych mam, kogoś kto ma po prostu trochę czasu, bądź chce zająć się czymś co w perspektywie czasu da coraz większe zysk, dla kogoś kto chce dorobić. Najłatwiej będzie obecnym już konsultantom firmy Avon, Oriflame i innych. Teraz zamiast jednego katalogu dasz klientom dwa, które nie konkurują ze ofertą produktów. Jednak inne osoby również łatwo rozwiną swój mały biznes bo firma jest młoda, ceny produktów bardzo przystępne a firma daje mocne wsparcie przy każdej wątpliwości. Decydując się otrzymujesz ode mnie poradnik jak to wszystko działa, jak budować swoją grupę, jak dobrze prezentować ofertę. Stały kontakt ze mną i moją liderką. - Oszczędzasz kupując dla siebie bez 30% marży. - Zarabiasz polecając produkty swoim znajomym. - Budujesz swoją firmę zapraszając do współpracy inne osoby tworzysz swoją strukturę sprzedaży. ( tutaj pełne wsparcie z mojej strony i mojej liderki) W marcu wpisowae tylko 1zł. Dodatkowo prezenty : Migdałowy balsam do mycia naczyń za 10 gr, Trzyczęściowy zestaw do ucierania za 1zł (przy zamówieniu za 100 punktów). Za każdego nowego przedstawiciela który jeszcze w marcu zrobi zamówienie za 100 punktów elektroniczna waga kuchenna za 4.99zł. Wiele osób które się zdecydowały zrezygnowały z dotychczasowej pracy i zajmują się jedynie tym, lecz na taki luksus trzeba poświęcić nieco więcej czasu. Katalog produktów Betterware ukazuje się co miesiąc. W każdym katalogu znajdziesz kilkadziesiąt nowości i mnóstwo promocji. W naszej ofercie znajdziesz produkty: DO KUCHNI DO SPRZĄTANIA DO GARDEROBY DO PIELĘGNACJI CIAŁA DO DOMU I OGRODU Samych zarobków nie da się przewidzieć, zależy od ilości poświęconego czasu na początku. Później interes robi się sam. Trzeba rozprowadzić jedynie katalogi. Najważniejsze dobre nastawienie Miejsce zamieszkania nieistotne w tym wypadku. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt miluk1@op.pl Karolina Jestem również konsultantką Avon, zainteresowanych współpracą z tą firmą zapraszam również do mnie. Jestem z okolic Katowic.

Gość agab-oriflame
Potrzebujesz dorobić z 300 zł?Może więcej? Innowacyjny system pozyskiwania klientów i pracy przez internet w zaciszu własnego domu tylko u nas.Poznaj fakty i pobierz bezpłatne poradniki na www.aga.oriflame-klub.pl Praca dla każdego od 16 lat.Wspaniałe prezenty dla nowych konsultantów.Wpisowe 1 zł. Sam(a) decydujesz ile chcesz zarabiać i ile czasu poświęcisz. W Oriflame są trzy możliwości rozwoju : -zamawiasz kosmetyki tylko dla siebie,a jako konsultantka kupujesz o 23% taniej niż w katalogu -pokazujesz katalog innym i zarabiasz na sprzedaży,oprócz tego dostajesz kosmetyki i perfumy od firmy w prezencie -chcesz więcej zarabiać (nie wychodząc z domu) wysyłamy bezpłatne szkolenia,poradniki i pomagamy -możliwość awansów na poziom lidera,menadżera,dyrektora,itd. Oprócz większych zarobków dodatkowe bonusy pieniężne od firmy. Zapraszam na moją stronę www.aga.oriflame-klub.pl .

Gość Konsultant/ka Avon
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: W najnowszym Katalogu rozpoczyna się nowy program prezentowy-(szczegóły na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie.