Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w domuu

dorobić 300-500zł?

Polecane posty

Gość w domuu

Jestem w domu na wychowawczym, jeszcze 2 lata, chciałaby jakoś dorobić, nie mówimy o dużych pieniądzach, wystarczy 300-500zł. W jaki sposób zarobić nie wychodząc z domu? Może chałupnictwo? istnieje jeszcze coś takiego?

Gość w domuu
ale czego np? mam konto na allegro, ale nigdy jeszcze niczego nie sprzedawałam...

Gość pewnie twoje dziecko
wyrasta z ciuszków itp - to możesz sprzedawać. Albo zając się opieką drugim dzieckiem u siebie w domu.

Gość w domuu
otóż problem w tym, że ja mam właśnie dwoje małych dzieci, przy trójce zwariowałbym już :P a jeśli chodzi o ciuszki, to widzisz w naszej rodzinie jest taka tradycja, że ciuszki przechodzą dalej... więc rodzina by się obraziła... :/

Gość ab7
no to chyba dupa chałupnictwo tez odpada, bo to sami naciągacze

Gość w domuu
własnie czytałam opinie na innym topiku i faktycznie, chałupnictwo odpada, hmm cóżby tu jeszcze? A jak konsultanci Avonu? jak tam wygladają "zarobki"? I co jeśli np okaże się, że nie mam zbyt wielu klientów?

Gość kodagau
Może jedź gdzieś kupić ciuchy hurtem i przedawąc na allegro drożej

Gość ab7
ja już dawno kupuję kosmetyki avon przez internet, bo są o wiele tańsze niż w katalogu

Gość kodagau
Jeśli klienci w avonie zamówia u ciebie od 160zł do 499zł masz z tego 25procent jeśli zamówią od 500zł do 999zł masz 30procent.

Gość w domuu
a jeśli zamówią mniej niż za 160? są jakieś "kary"?

Gość ab7
szkoda sie w to bawić osobiście byłam oriflame też badziew

"Może jedź gdzieś kupić ciuchy hurtem i przedawąc na allegro drożej" Takich rad to nie dawaj - to już podchodzi pod działalność gospodarczą

Gość kodagau
osobiscie nie polecam oriflamu dwa razy sie do niego przykladalam ale oni maja jakies chore zasady na punkty i wogole. Avon jest prosty. Za zamowienie na minimum 160zl placisz 10zl. ale spokojnie uzbierasz wiecej masz na to duzo czasu. W jednym katalogu sa 3 terminy zamowien. Takze nawet na 3 termin mozesz zamowic masz wiecej czasu na zebranie zamowienia. Zawsze jakis grosz wpadnie. Ja jestem zadowolona tez mam dziecko male . Pomysl o tym. Polecam sie na przyszlosc:)

Gość w domuu
no więc co...? :( czy jest wśród Was ktoś kto zajmuję się pracą w domu? Myslałam o pracy przez internet, ale tam są jakieś DOSŁOWNIE grosze za jakieś klikania... Chyba, że jest coś o czym nie słyszałam... Np pisanie artykułów na zlecenie

Gość kodagau
o internecie zapomnij ja probowalam i nic. Zarobila 2,40 przez miesiac i do tego mi nie wyplacili :/

Gość w domuu
czyli to jeszcze ja mam im płacić za zamówienie?? nie rozumiem :( to ile mam tak naprawdę czasu na uzbieranie zamówienia na te 160zł? trzy terminy - to ile to? miesiąc, dwa?

Gość kodagau
np 1. lipca skladasz zamowienie z katalogu 9/2010 paczka przychodzi ci 6 lipca. wtedy dajesz klientom katalogi nowe i zbierasz zamowienia do 22 lipca. i tak wkolko. przyklad: data zamowienia z katalogu 09/2010 : 01.07.2010 data dostawy 06.07.2010 data zamowienia z katalogu 10/2010 : 22.07.2010 czyli masz na to okolo 2 tygodni .

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej, ja tez bym z checia dorobiła przez neta, jak ktos cos doradzic niech da znać.

Gość kodagau
oplata za male zamowienie. W ten sposob zmobilizuje cie abys zlozyla zamowienie na minimum160zl i nie placila 10zl.

Gość kodagau
przepraszam za inimum 150zl . ponizej 150zl jest oplata 10zl . od 0zl-149,99- 15% od 150zl - 499,99 -25% od 500zl - 999,99 - 30% od 1 000zl - 2 999,99 - 35% od 3 000zl i wiecej 40%

Gość w domuu
aha rozumiem, no fajna sprawa, może się za to wezmę, tylko poczekam jeszcze z rok, bo narazie siedze w domu z małymi i pratycznie zero kontaktu ze światem więc te 160zł na dwa tyg to było by w tym przypadku sporo :(

Gość kodagau
rozumiem cie:) ale nie musisz od razu zamawiac:) nic nie placisz za to a katalog ci do domu bedzie przychodzil z ultokami w razie gdy nie zlozysz zamowienia:)

Gość kodagau
a powiedz mi masz meza? rodzine? mojego meza rodzina zamawia duzo mojej mamy kolezanki z pracy i pracownice w sklepie u mnie na ulicy:) nie usisz miec znajomych:) Wyjdz na ulice do sklepu swojego i daj katalog:) Z tylu napsiz nuer swoj telefonu wrazie gdyby cos chcialy lub zejdz na drugi dzien po zamowienie:) nic trudnego i nie ma co sie wstydzic:) fajna praca

Gość kodagau
a powiedz mi masz meza? rodzine? mojego meza rodzina zamawia duzo mojej mamy kolezanki z pracy i pracownice w sklepie u mnie na ulicy:) nie usisz miec znajomych:) Wyjdz na ulice do sklepu swojego i daj katalog:) Z tylu napsiz nuer swoj telefonu wrazie gdyby cos chcialy lub zejdz na drugi dzien po zamowienie:) nic trudnego i nie ma co sie wstydzic:) fajna praca

Gość kodagau
dla siebie masz duzo kosmetykow po tanszych cenach i wogole naprade warto. w razie czego moj numer gg: 21360144

Gość kodagau
mam męża, ale on jest strażakiem więc u niego w pracy nie nazamawiałbym (rozumiesz chyba...), mieszkam na wsi, więc sklepów też nie ma, także sama widzisz, że to nie takie łatwe... Ale jeślibym się zdecydowała, to zgłoszę się jeszcze do Ciebie o rady :) bardzo dziekuję Ci za informacje :*

Gość w domuu
przepraszam, przez pomyłkę podpisałam się Twoim nickiem :P

Gość kodagau
nie ma za co:) ale przeciez koledzy meza maja zony:) naprawde probuj wszystkiego:* a rodzina twoja i meza?

Gość w domuu
prędzej męża, chociaż moja siostra pracuje w "babskim" gronie, moze tam... Oj kusisz kusisz :) a ile Ty zarabiasz sobie na takiej działalności (jeśli oczywiście można zapytać...)