Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za lampucery

Dyskoteka

Polecane posty

Gość co za lampucery

Wczoraj mój chłopak zabrał mnie na typową dyskoteke. Jestem zażenowana. Już pod wejściem pełno żelu bluzeczek w paski białych adidasków przetartch dzinsów.Rąbanka taka że że dach się ruszał myślałam że budynek się rozpierdoli. No i spódniczek zakrywających tylko tyłek dekoltów tapirów kurewskich makijażów ja lubie się malować dość mocno ale jak nazwać dziewczyne która zmalowała całą dolną i górną powieke czarną kredką aż po łuki brwiowe ?trzeba być totalnym bezguściem i nie posiadać w domu lustra żeby się tak oszpecić nic dziwnego że patrzyli na m,nie jak na odmieńca przy kusych pannach bo miałam rury szpile top i żeby to jeszcze zgrabne było ja pierdole a to takie balerony nogi zgrabnej zero całe towarzystwo nadawało by się do przejscia na diete ale i tak mają to w dupie a za tymi lafiryndami latają nażelowane koksy i macają co mogą jakby nie widzieli nigdy:) no i te spalone platyny albo hebanowe panienki . to jest jakaś porażka

Gość her komendante
nie wymagaj od tych ludzi zbyt wiele , to nie rozczarujesz się

Gość co za lampucery
Ja noszę mini ale to już było przegięcie półdupki na wierzchu a żele się chichoczą bo mają co macać

Gość ona..tam
Ja tez to znam.. wczoraj tak samo się czulam jak jakaś szara myszka ;p ja dyskoteke to ja idę się pobawić ze znajomymi a tu każda panna taka odwala .. haha :D albo mnie to wkurza, że jak się wygłupiasz z znajomymi to patrza na Ciebie jak na dziwolonga hahaha soryy ale ja np. porównując się do nich nie miałam dupy na wierzchu czy tam jakiś fabanek :D hahaha a ze sobie pokrecilam tyłkiem to chyba moja sprawa, ale nie one uważają mnie juz za jakąs yy szmatę ? hahahaha dobre zartyyy ;]

Gość her komendante
dyskoteka to przede wszystkim miejsce poznawania ludzi , z biegiem lat zmieniają się tylko trendy ubioru i zachowań , czyli w stronę rozbierania się i głupoty 💤

Gość ona..tam
raczej miejsce do zabawy .. jak można tam kogos poznać skoro prawie każdy jest pijany ;] ledwo co chodzą ;Da jak juz się kogos pozna to i tak nie można usłyszeć co mówi ;p

Gość co za lampucery
tak tak i te bezwstydnice jeszcze na mnie patrzą się jak na jakąś pierwsza lepszą hahaha można ubrać się seksownie ale to było naprawdę mocno przesadzone na wierzchu wszystko nogi plecy cycki brzuch ja do wczoraj myślałam że to tylko stereotyp i inni mocno przesadzają pewnie kobiety w mini nie widzieli ale doznałam szoku

Gość pani ogrowa
takie bywają dyskoteki :] lepiej chodź do sprawdzonych klubów:)

Gość A-to-sie-porobilo
Lampucera oceniajaca lampucery.

Gość co za lampucery
tam nikogo nie można poznaćjaka kobieta chce playboya z disco który ledwo się trzyma na nogach albo taką co daje wszystko na tacy i jej ego wzrasta gdy wszczyna się o nią bójka

Gość ona..tam
ja to mówię, ona zazdroszczą, że nie potrafią tak kręcicc tyłkiem hahahaha ale tak na serio to te leleczki to nawet tanczyć nie potrafia tylko wszystkich obserwują ;) może w tych szpilkach nie potrafią ;)

Gość konsiuhonsiu
tam się chodzi potańczyć a nie znajomości nawiązywać :)

Gość ona..tam
ale ja robię literówki to chyba dlatego, że za szybo piszę i nawet tego nie czytam hahaha ;]

Gość her komendante
no kiedyś dało się poznać sporo ciekawych kobiet , bardzo pewnych siebie i dumnych i mających ku temu powody , dziś powodów do dumy nie mają

Gość ide do nieba przez piekło
na dyskotekach to .... to sie teraz wyrywa laski bo sie pruja nie samowiecie, zwłascza te młode

Gość ona..tam
hahaha ja kiedyś taka głupia byłam tzn w tamtym roku i chciałam kogoś poznać yy ale to już mineło teraz na dyskotekę idę po to żeby się wyszaleć ze znajomymi i mam innych głeboko gdzieć.. no ale tylko, żeby niektóre dziewczyny miały do siebie samej trochę godności to by było juz wgl super ;)

Gość bumbu bumbu
z reszta wszystkie to pasztety które tymi ciuchami mysla ze coś zmaskuja nie wiedzą jak bardzo się mylą

,,tak tak i te bezwstydnice jeszcze na mnie patrzą się jak na jakąś pierwsza lepszą hahaha można ubrać się seksownie ale to było naprawdę mocno przesadzone na wierzchu wszystko nogi plecy cycki brzuch ja do wczoraj myślałam że to tylko stereotyp i inni mocno przesadzają pewnie kobiety w mini nie widzieli ale doznałam szoku'' jeju jaka frustracja:D lampucery bo twój chłopak na nie spoglądał a tobie się zrobiło głupio.Niech sobie chodzą jak chcą:) Jakby tak widziałaś kogoś ubranego do pracy to pewnie byś stwierdziła ,,to nie dyskoteka'' a one tak sobie poszły na dyskotekę i co z tego?? Ich życie jeśli ktoś im czegoś dosypie i zgwałci. ,,ja to mówię, ona zazdroszczą, że nie potrafią tak kręcicc tyłkiem hahahaha ale tak na serio to te leleczki to nawet tanczyć nie potrafia tylko wszystkich obserwują może w tych szpilkach nie potrafią '' dokładnie pokręcić tyłkiem to żadna sztuka,każdy to umie ale czy wy wszystkie umiecie tak doskonale tańczyć np. walca angielskiego? Bo to jest wg mnie prawdziwy taniec z resztą nie tylko ten.A raczej trudno aby na dyskotece dało się coś zatańczyć skaczą sobie jak chcą bo do tych ,,rytmów'' trudno robić coś innego:);]