Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoplala

wstyd i upokorzenie

Polecane posty

Gość hoplala

wczoraj trochę pobalowaliśmy ze znajomymi na takiej domowej imprezce troszkę popiliśmy i zostałam na noc bo byłam samochodem.. więc dziś ogarnełam się trochę u koleżanki w łazience chodż to nie było łatwe włosy miałam każdy w inną stronę nie miałam nic do makijażu więc pianką tylko wygładziłam tą szope żeby jakoś niezauważona dolecieć do samochodu no i zajeżdzam pod moją klatkę parkuje samochód i patrzę stoi auto na wprost klatki a tam siedzi jakiś przystojniak mówie wam cudo i zaraz jeszcze dwóćh przyszło też niczego sobie no siedzą w tym aucie no i patrzą się na mnie i uśmiechają ja nie wysiadam udaje że coś szukam no ale pasowało wysiąść. jestem ładna ale naprawdę wyglądałam makabrycznie i niekorzystnie a oni ciągle patrzą i patrzą jakby zaraz mieli zagadać.. ale na włosach miałam już jeden wielki kołtun do tego na bluzce miałam plame z keczupu cała wymięta do tego wykrzywiłam obcasy tak że ledwo można przejść i do tego miałam drobny zaciek z balsamu brązującego który w świetle dziennym niestety bardzo rzucał się w oczy dobra postanowiłam wyjsc mówi się trudno chociaz taka okazja mogla sie juz nie przytrafic. no i zamykam wziełam torebke i ide ide ide już dochodze i leże..przewróciłam się obcas całkowicie mi się wykręcił jeszcze nigdy nie odczułam takie wstydu aż mi się płakać chciało nawet nie patrzyłam w ich strone na orgie śmiechu nie moge dojsc do siebie po tym co sie stało co za nie wyobrazalny wstyd aż mnie coś piecze nie moge zapomniec o tym

Gość wariorka
heheh elegancka z ciebie dziewczyna:)nie ma co:)

Gość hoplala
ale nie wiem jak z tego wyjśc to było okropne uwieżcie nie chciałybyscie byc w mojej skorze co za obciach:(:(

Gość kaddarka
no skoro chodzisz w powykrzywianych obcasach, to i tak wygladasz....zenada po prostu.

E tam zabalowałaś zdarza się:) nie przesadzaj nie ci to będą inne ,,okazje'' aby zauważyli jaka jesteś ,,na prawdę'':) Ale wyobrażam sobie co musiałaś czuć;/

Gość po tym jak xxx
ale sie usmiałam :) buchacha super, pieprzyc facetów,to tylko gapie

Gość niezniewolony
no no etykietka zdzirzyska juz w powietrzu wisi ! :) niedlugo bedziesz miala propozycje niezobowiazujacych acz intensywnych przygod ! dasz rade popularnosci ? :D

Gość intenszwnie zyje
niezniewolony a dlaczego

Oj tam ludzie codziennie robią sobie przypały. Ja kiedyś musiałam wracać z pracy w jasnych spodniach wymazanych w okolicach kroku różową pomadką. Jak jestem gdzieś na imprezie to zawsze muszę się potknąć, coś wywrócić. Moi znajomi są już przyzwyczajeni i nie reagują w ogóle, albo obracają to w żart, zktórego śmiejemy się wszyscy razem. Trzeba umieć się z siebie śmiać, a nie od razu z powodu takiej błachostki się łamać. Daj spokój kobito. A jak wychodzisz na imprezę, to warto wrzucić do torebki kilka podstawowych kosmetyków i grzebień do włosów, bo różne są sytuacje.

Nie ma się czym przejmować, ludzie się pośmieją a już pięć minut później o tym zapominają. Trochę dystansu :)

Gość dziecko ty to nazywasz
WSTYDEM ?????? JA JAK MIAŁAM Z 18 LAT I KOLEŻANKI WYSTROIŁY MNIE NA DYSKOTEKE W DOPINANY KUCYK TRESKE KTÓRY SPADŁ MI PRZY LUDZIACH NA ZIEMIE!!!!!!!! TO DOPIERO WSTYD MYŚLAŁAM ŻE WEJDE Z ZIEMIE ŻE TO SEN WSZYSCY ZE MNIE RŻNELI AŻ SIĘ ZACHODZILI PO ZIEMI!!!!!!!!!!!!!

Cóż, Ludzie robią z siebie debili na własne życzenie. Więc czemu mieć pretensję do widzów, że niby nieczuli. "Z kogo się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie!" Gogol

Gość dziecko ty to nazywasz
KALIBAN TY TEŻ JUŻ ZAMKNIJ MORDE I ZACHOWAJ TE MADROSCI DLA SIEBIE A TY DZIEWCZYNO AUTORKO NIE PRZEŻYWAJ

Gość co się dziewczyno będziesz prz
ojejku masz się czym przejmować, ja kiedyś na koncercie byłam lekko podpita i miałam dość wysokie obcasy i nagle jeb, bo schodka nie zauważyłam:P no i co, tez mi głupio było, ale wstałam poszłam i luz. nic sie takiego nei stało. Ostatnio jade w autobusie, laska ma kieckę luźną za kolana, podmuch wiatru, a jej dupe całą widać, a właściwie majtki z jakimś misiem;) tez obciach, jak cholera, no ale trudno, zdarza sie, ktoś się podśmieje, zaraz zapomni, trzeba być trochę zdystansowanym do siebie innych świata i nie przejmować się piuerdołami:)

Gość ciepła fasolka
boże też problem ja ja raz robiłam kupe na stacji benzynowej i wpadła jakaś grupa do kibla i otworzyli mi drzwi na oścież a mnie solidnie wtedy wymaglowało siedziałam tam potem z dobre pół godziny czekałam aż odjadą w huj

Gość klamka l
nie przejmuj sie głowa do góry nie takie sie rzeczy dzieja

Gość hoplala
to było naprawdę upokarzające i ja również myślałam że zapadne sie cała pod ziemie

Gość gips
pośmiałam się :D

Gość dzindzerss
wypierdalać z tąd

Gość kicf
hahahahahaha no niezle niezle ale to dosc dwuznaczne jak taka potargana laseczka wraca do domu nad ranem nie prawdaż?

Gość kanalizacja
nie przejmuj sie sa gorsze przypaly:D

Gość ilona 17 lat solarium
jebłam

Gość koplutaorrr
mogli cię wziąć za dziwke