Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka ALFY ROMEO

Alfa Romeo 166

Polecane posty

Witam Nie wiem gdzie zadac to pytanie wiec pytam na ogólnym.Bardzo podoba mi sie aUto Alfa Romeo 166 . Niestety mąż nie zgadza sie na nie twierdzac ze coś musi byc z nim nie tak skoro model z 2000 r kosztuje 10 tys Sprawdzałam rózne ogłoszenia i ceny sa bardzo podobne . Samochód jest full wypas -skóra , elektryczne szyby i lusterka , xenonowe lampy,gps , klimatyzacja , immobilajzer, i inne bajery . Silnik wprawdzie duzy bo 2,5 i do rejestracji bo na włoskich blachach.Ktos moze mi powiedziec czzy warto za taka cene czy mój mąz przesadza i nie chce miec gorszego auta niz ja.On nie wierzy ze za taka cene mozna kupic takie auto bo ten rocznik w innych markach stoi 20 -30 tys, co wy na to ? licze na opinie ekspertów Jak ktos jest chetny do pomocy to moge wkleic link do ogłoszenia na auto moto :)On jest taki sliczny ;(

Nikt ssie nie zna na samochodach ???

Gość miłośniczka Alfy Romeo
No i co ? Już nikt nie podpowie ?

Gość malanowski
pewnie ze jest spierdolony

Gość miłośniczka Alfy Romeo
jaki ???

Gość młoda kierująca
tez mi sie alfa podoba ale podobno bardzo droga w utrzymaniu Czesci tylko oryginalne bo nie ma zastepczych do niej Długo sie czeka zanim sprowadza . Dlatego ceny Alf tak spadły A ten model z linka to troche duzy silnik ma :D Kto to utrzyma -ubezpieczenie , paliwo . ale rzeczywiscie fajna bryczka .