Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaarolaaaaaaa232323

DLACZEGO FACECI TACY SĄ ?????????OBRZYDZIŁAM SIĘ

Polecane posty

Powiedzcie mi,dlaczego faceci mają takiego bzika na puncie seksu?Dlaczego potrafią to zrobić nawet z byle dziwką? Mój chłopak właśnie mi napisał,że jego brat(18lat) i jego koledzy(23-26 lat)byli wczoraj na zjeździe motocyklistów.Po zjeździe miał być erotic show dla tych motocyklistów,ale oni zostali i się wkręcili do pierwszych miejsc.Zaczął się erotic.Te dziwki rozebrały się,siadały im na kolanach,kładły ich ręce na swoich cyckach,na dupie,po czym zrobiły walkę w oliwce.To jeszcze nic(mój chłopak przesłał mi fotki).Później oni wyszli już i na dworze był prysznic,szła tam jedna z tych dziwek(inaczej ich nazwać nie można!),była kompletnie pijana i oni ..zaczęli jej robić palcówkę :/ 6 chłopaków i ona jedna,każdy na zmianę jej robił palcówkę,dotykali po cyckach,itd.(widziałam wszystko na fotkach!!!).Aż mi się niedobrze zrobiło.Później przyszedł jakiś facet i po prostu do nich dołączył(zaczął ją ... od tyłu,a ona mówiła,,Mam chłopaka,mam chłopaka'',ale sama się wypinała).Mnie to się w głowie nie mieści!!! Ona szmata,a oni ... wcale nie lepsi ;/ Dlaczego faceci tacy są?Dlaczego nie czują obrzydzenia,tylko podoba im się to i korzystają skoro mogą ?Ja bym tak nie potrafiła ze striptizerem,macać go,czy robić mu Bóg wie co :/

Gość malanowski
to przyroda, samce zawsze musiały zapłodnić jak najwięcej samic, aby gatunek mogl przetrwać

Gość her komendante
tańczą dziwki (kobiety) a nie faceci - tyle w temacie

Gość Saneta
Daj sobie spokój z tymi facetami. Życie w pojedynkę jest piękne.

Ale dla mnie to jest mega obrzydliwe :/ Ja bym kijem nie tknęłam takiej taniej szmaty,co to każdemu daje,a oni się jarali i jeszcze fotki pstrykali :/

No i jak sobie pomyślę,że mój chłopak ma takiego brata i takich kumpli,to ... dziękuję bardzo,aż się boję jakby mój postąpił w takiej sytuacji :/

Gość her komendante
też bym ich nie tknął , nawet nie spojrzę na taką szmatę , ale co z tego skoro większość wkłada im paluchy jednak to one decydują czy się szmacić czy nie

Gość Saneta
ja się cały czas oszukuję i kłamię do lustra że jestem szczęśliwa bez faceta

Gość na sympatii siedzą desperaci
:o

Gość Inidiank28
wklej te fotki, pojedzmy po bandzie!

Nie wkleję,bo na zdjęciach są twarze kolegów,poza tym boję się,że może ktoś tu być z mojego miasta i mimo wszystko ich rozpozna. Dla mnie to szmaciarze,brat chłopaka tak samo :/

On był u mnie,weekendy spędzamy razem.Dziś pod Kościołem spotkał kolegów,no i zaczęli mu pokazywać,tak samo jego brat.Opowiedzieli mu wszystko,no a on mi przekazał,fotki również przesłał.Obrzydliwe,dziewczyna ledwo na nogach stoi,ale wygina się,żeby ją macali,itd:/

Gość a po co ci je przesłał
? Twój facet do normalnych nie należy

Od razu wszedł na gg i zaczął mi to wszystko opowiadać,przy czym cały czas śmiał się ile wejdzie i napisał,,Zaraz Ci prześlę te fotki,padniesz śmiechem''.

Gość a po co ci je przesłał
bardzo śmieszne-wykorzystanie pijanej dziewczyny:) gwałt pewnie też by go rozbawił

Przed :D Hmm,jak dla mnie to ona również sobie winna.Jest dziwką i tyle,sama się do nich kleiła,mówiła,że ma chłopaka,ale dupę wypinała,kładła rękę na swoich cyckach itd.Ona szmata,a oni szmaciarze :/

Gość JacusGmoch
moi znajomi kiedys jakas szmate na imprezie poznali, wzieli ja na chate i 5 osob ruchali doslownie od piatku do niedzieli.. :) :) :)

Boże,faceci co z wami :/? Ja to bym kijem nie tknęła nawet męskiej dziwki.Żadnego striptizera,nie ma szans.

Gość karaluszek.ggff
Saneta w jakimś temacie jeszcze widziałem Twój post... Może związek z facetem nie może być idealnym... ale z pewnością wnosi do życia wiele emocji, piękna i miłości. A zawieść nas może każdy, jednak warto mieć przy sobie kogoś bliskiego.

Gość karaluszek.ggff
Swoją drogą fotki wrzuć... skoro oni się chwalą wszystkim dookoła to kto niepowołany mógłby się o tym dowiedzieć ? :-)

Gość jakiejajaja
Malanowski - to przyroda. Samica chce dać się zapłodnić jak największej ilości facetów. Wygrywają najmocniejsze plemniki...

Gość nieznany
o, ale ten twoj facet swiety :classic_cool: pewnie tez byl oburzony? :)