Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwnna

Prwdopodobnie zostawił mnie bo jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość Naiwnna

Było wszystko ok. Ja mam 17 lat jesteśmy ze sobą 4ata snuł plany na przyszłość, ja go pokochałam teraz spóźnia mi się okres testy wychodzą pozytywne on doszedł do wnisku ze dziecko nie jest jego. Życie mi się zawaliło na całej linii. Nie wiem co robić. Wiem, że powiedziecie pewnie bawił się Tobą. Nie, gdyby tak było gdybym miła chociaż jakieś sygnały, że on jest ze mną tylko dlatego w życiu bym się nie posuneła tak daleko. Był czyłym wrażliwym człowiekiem, zawsze mnie rozumiał i wspierał... teraz jestem zupełnie sama.

Gość malanowski
ale głupia jestes, chcial seksu, a Ty wierzyłas w jego slowa. dobrze Ci tak

Podaj go do sądu o alimenta. Nie czaj się. Ale życie sobie raczej spieprzyłaś totalnie.

Gość i tak to sie konczy
jak gowniarze uprawiaja seks trudno, teraz wiesz ze za bledy mlodosci placi kobieta a nie facet

Gość ot taka jedna
Byli razem 4 lata wiec chyba nie chcial tylko seksu prawda? Po prostu wystraszyl sie odpowiedzialnosci, zle trafilas. Usun ciaze, zapomnij. Cale zycie przed Toba a zycie panny z dzieckiem wcale nie jest ciekawe

Gość malanowski
po chuj w tak młodym wieku dziewczyna, jak nie do seksu

Gość ot taka jedna
Po jednym takim bledzie i po usunieciu ciazy watpie ze popelni ten sam blad.

Gość eleeee
mnie tez zostawil jak zaszlam w ciaze... ze niby sama, ze sie nie zgadzal.... teraz mam mala dzidzie i zycie jak w bajce...wez sie nie przejmoj wcale dupkiem jeszcze sobie ulozysz zycie.... moja corcia ma rok a ja w pazdzierniku wychodze za maz:)

Gość saleminka8
a ja powiem tak:TRZEBA BYŁO UWAŻAĆ Z KIM SIĘ ŚPI może i raniace i chamskie,ale prawdziwe,faceta trzeba wyczuć,Tobie sie nie udało,więc chyba nie jesteś dojrzała aż tak...on zapewne jest młody i się wystraszył...

Gość Naiwnna
Ot taka jedna- nie wiem czy jestem w stanie zabić człowieka.. Gdybym zdecydowała się na aborcje potem skończyłabym ze sobą bo nie wyobrażam sobie życia z tą świadomościa. Zaszłam z życiu daleko teraz jestem zerem przez moją głupote. Zgadzam się z wami jestem po prostu cholernie głupia i dość ze ja bede miała ciezko to jeszcze moje dziecko a przecież jeszcze kilka lat i moje dziecko mojo by wszystko.

Gość ot taka jedna
Jak chcesz. Teraz tak mowisz bo nie wiesz co to dziecko, bedziesz wychodzila z nim na spacer a tam pelne kochajace sie rodziny. Bedziesz zalowac a wtedy bedzie juz za pozno. Teraz to tylko ciaza, plod. Masz wybor. Dlaczego Twoj facet moze miec wybor a Ty nie?

Gość saleminka8
obojetnie ile lat byli razem OT TAKA JEDNA ale w takim wieku dziecko by juz chciał prosze cie bez dziecinady

Gość do saleminka 8
czy Ty na każdym topiku musisz się mądrkować? wracaj na ciąze i macierzyństwo. tam jesteś w swoim żywiole.

Gość ot taka jedna
Nikt nie chce dziecka w tami wieku. Ale skoro uprawial z nia seks to czemu nie wezmie odpowiedzialnosci? Kobieta nie ma wyboru a facet moze wybrac, bo akurat mu sie nie chce dziecka?

Gość Naiwnna
Salemika- mój partner ma 24lata nie jest w moim wieku gdybym to ja miała te lata byłaby w stanie wychować dziecko przynajmniej starałabym się i nie uciekała od odpowiedzialności. Moi rodzice mieli oboje 18lat jak ja sie urodziłam teraz żyją dobrze i wychowywali mnie jak nalepiej a ja ich wieloletne starania spiepszyłam. Zaszli też bardzo daleko są wykształceni i stoja dobrze finansowo. Tylko jeśli się współżyje i jednak pojawi się dziecko tak jak do sexu trzeba dwojga tak samo do wychowywania. Teraz kiedy jestem sama wiem ze już w życiu nic dobrego mnie nie może spotkać.

Gość MAM DO CIEBIE APEL
JA URODZIŁAM DZIECKO W TYM WIEKU 18 TERAZ MAM 22 I JESTEM SKONCZONA NIE MAM SZKOLY WSZĘDZIE PAŁĘTAM SIĘ SAMA DZIECKO DAJE W TYŁEK BOKIEM MI WYCHODZĄ TE NIEPRZESPANE NOCE OBELGI LUDZI NIKT MNIE Z DZIECKIEM NIE CHCE JUZ SIE POGODZILAM ZE NIE MAM SZANS NA SZCZESCIE A WIESZ CO ROBI MOJ TATUS MOJEGO SYNA KIEDY JA JESTEM W PIELUCHACH I WYCHOWUJE DZIECKO?? KAWALERUJE I ZALICZA PANIENKI I MA NAS GŁEBOKO W DUPIE ZASTANOW SIE POWAZNIE

Gość poczekaj az tatus kaput
zaczeliscie byc razem jak ty mialas 13 a on 20? Nie zdziwie sie jak poszuka sobie mlodszej od ciebie, bo on ma chyba jakies zapedy pedofilskie.

Gość Naiwnna
pedofila? błagam cię mój sąsiad ma żone młodszą o 13 lat i zaczeli ze sobą chodzić jak ona miła 14 i ja też miałam 14 kiedy zaczelam chodzić z moim ,za miesiąc będę miała 18 lat. Oczywiście nie zaczełam z nim w wieku 14 czy tam 16 lat mój pierwszy raz był 3 miesiące temu.