Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutikas

Czy tak można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość lutikas

Mam pytanie, czy któraś z was zaszła w nietypowy sposób w ciążę, tzn. na przykład poprzez pocieranie warg sromowych penisem albo partner miał ręce od spermy, itp.?

to cy niewesz jak sie zachodzi w ciąże ze zadajesz tak glupie pytanie????od kiedy to sie tak zachodzi w ciążę?

Gość lutikas
wiem, jak się zachodzi w ciązę , ale w życiu wszystko jest możliwe, więc dlatego to pytanie

Gość dobra rada...
niestety to co piszesz jest możliwe....można w taki sposób zajść w ciążę...

Ja tak zaszlam jak mialam 17 lat. Tyle, ze pozniej mialam wypadek samochodowy i dziecko nie przezylo. Wiec mozna tak zajsc niestety.

Gość lutikas
No to skąd te wcześniejsze szydercze wypowiedzi?

Mam znajomą położną i mówiła mi w jaki nietypowy sposób kobiety zachodzą niekiedy w ciążę.. Jeśli facet ma na ręku resztki spermy (a tego czasem nie widać) a Cię tam dotknie, a później o tym zapomnisz, majtki Cię tam potrą czy coś, to plemnik może się dostać do pochwy i Cię zapłodnić, bo tak na ciele plemnik może przeżyć 72 godz. Albo przy stosunku bez gumki, jeśli facet dojdzie poza Tobą, a potem pójdzie umyć penisa i znów w Ciebie wejdzie, też możesz zajść w ciąże, bo resztki spermy mogą się znajdować w niedostępnym miejscu do umycia za napletkiem.