Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa1222

Jak myślicie-maskuje się?

Polecane posty

Gość Nowa1222

Witam. Jestem z chłopakiem od 4lat ostatnimi czasy zaczeło się psuć on wszystko sobie olewał. Mój stary kumpel zaczął o mnie zabiegać. Oczywiście chciałam być do końca fair wiec powiedziałam mojemu partnerowi o tym, że pisze. On nadal się nie starał pewnego razu powiedziałam mu, że nie jest pępkiem świata i że mogę mieć nie jednego takiego jak ona. Niech zmieni postępowanie albo papa. Strasznie wkurzal się na samą myśl o nim ale nadal jego postępowanie się nie zmieniło a wręcz przeciwnie. Miał wahania nastroju jak baba w ciąży. Przedwczoaj doszło między nami do ogromnego starcia. Przyszłam do niego on milutki itd po jakimś czasie siadł przy kompie i grał w WOWa. Prosiłam kilkanaście razy, żeby z tym skończył a w mojej obecności ogólenie miał zakaz grania. Koniec z końcem brat go zgonił a on na mnie z mordą wyskoczył, że jak mi coś nie pasuje to mam wypierdalać. Niewiele myśląc zbiegłam na dół założyłam buty. On zszedł za mną i mówi do mnie stój. Ja chciałam wyjść. Niestety siła perswazji, nie dalam rady facetowi. Przpraszał mnie, ja przeprosiy odrzuciłam. Kazał wybierać albo on albo K. Powiedziałam, że nie wybieram żadnego z nim a z nim nie będę po tym co usłyszałam na górze. Kiedy wróciłam do domu on już napisał esa, że mnie kocha i nie wie co w niego wstąpiło. Wczoaj ok. 22 pyta się mnie czy jestem już z K. moja sis odpisała, że mnie na kompie nie ma. Dziś K. się wkurzył i powiedział mu kilka słów na jego temat miedzy innymi to ze on bedzie sie o mnie starał. On na to, że kazał mi iść do K. bo ja mu się znudziłam. Ja kiedy dowiedziałam się o tej rozmowie od razu napisałam do mojego ex jeżeli mu się znudziłam mógł mi to powiedzieć prosto w oczy i to kilka miesięcy wcześniej. On mi na to odrzekł, żebym spierdlała bo on sobie pożywał i ma mnie gdzieś. Chciałam tu podkreślić gdybym mu się znudziła to raczej by mnie nie zatrzymał. Prawda? Jak myślicie chłopiec chce zachować resztki honoru i się maskuje? Czy po prostu znudziłam się? Dzięki z góry za opinie.

Gość Nowa1222
Chciałam jeszcze spomnieć o tym, że zawsze jescze nie dawno mówił, że mu wpier... bo ja to jestem tylko jego.

Gość Wiesiaaa
Pfi to jakies dziecko jest... Maskowac uczucia po 4latach? tak on maskuje swoje uczucia tacy sa faceci.

Gość Nowa1222
Ale jak myślicie po co on to robi? w jakim celu?

Gość czekoladka'truskawkowa
urażone męskie ego, jeśli chcesz być z nim to mu daj jasno do zrozumienia albo będzie miły dla ciebie albo od niego odejdziesz na zawsze.

Gość czekoladka'truskawkowa
w sensie jakby jeszcze chciał być z tobą