Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanell

rozstanie ... boli

Polecane posty

Gość shanell

Kochane pisze tutaj bo moze ktos mi cor doradzi pomoze moje serce plonie z bolu ale od poczatku ... Mam na imie Sylwia i mam 22 lata mieszkam w Uk z moim chloapkiem bylismy razem prawie 3 lata a mieszkalismy razem 2 lata byly lepsze i gorsze chwile ale zawsze bylismy razem lecz nic co piekne nie trwa wieczne 2 tygodnie temu oznajmil mi ze wraca do Polski na stale bo ma dosc zycia za granica prosilam blagalam zeby zostal nic wiec dzielnei pomagalam mu zalatwiac wszystkie sprawy zwiazane z jego powrotem do Polski jednak jak dzis sie spakowal i wsiadl do taxowki to peklo mi serce KOCHAM GO !!!! nie potrafie bez niego zyc wszystko robilismy razem a teraz zostalam sama w czterech scianach tylko z naszym psem . Czekam na telefon sms dzownil juz do mnie z lotniska potem z Polski przed chwilka ze juz jest ma sie oddzywac bo chce zdjecia naszego psa i chce wiediec co u nas bo ani sie nie poklocilismy ani nic ... nie ma go dopiero pare godzin a ja juz tesknie mysle o nim nie moge sie skupic na niczym innym pisze tu sama nie wiem po co chyba z nadzieja na jakies slowa pocieszenia albo porady jak sobie poradzic jak przestac kochac i jak zabic ten straszliwy bol w sercu ??

Gość zlodobrofatummmm
to czemu nie pojechałaś z nim???

Gość dsgdfgs
DOKLADNIE, JESLI GO KOCHASZ TO JEDZ!!

Gość shanell
on jest w Polsce z innego miasta niz ja wiec jako dziewczyna nie dostalam zaproszenia do jego domu bo on wrocil do rodzicow nie jestem jego zona zeby mieszkac z jego rodzicami

Gość shanell
pozatym powiedzial ze raz juz kogos utrzymywal i nie popelni tego bleu drugi raz :(

Gość shanell
poporstu w POLSCE mnie nie chce ale powiedzial ze jak mu nie wyjdzie tam to ze wroci , ale czy jest sens czekac ...

Gość toshilanda
czy ty nałeb upadłas? tak po porstu cie zostawił a ty co? bedizesz czekac? i w dodatku chce zdjęcie psa? skoro zostawil cie bez skrupułow i nie widzi waszej przyszłości, ewentualnie jak mu nie wyjdzie to to jakis.. kutafon jest któremu an tobie nie zalezy

Gość anianianianiainainai
mnie chłopak olał, po prostu ignoruje mnie od 3 dni, bo rozpłakałam się i powiedziałam, że mi przykro, że zrobił coś co bardzo mnie zabolało. TO ON ZAWALIŁ, a nawet nie potrafi przeprosić

Gość dziwny typ
Czy dla Niego nic nie znaczą te 3 lata?? ze wspolnie je budowaliscie?? przekreslil wszystko w 5 minut, nie rozumiem

Gość toshilanda
i spytałas sie go banalnie "a co ze mną?"

Gość shanell
tak spytalam powiedzial dasz sobie rade

Gość toshilanda
i ma racje, bo dasz sobie rade! co cie nie zabije to cie wzmocni. na kij ci taki dupek, sama zobaczysz, znajdziesz faceta który cie bedzie kochał i nie bedzie widziala zycia bez Ciebie .. ale tylko pod warunkiem ze nie bedziesz oczu sobie wypłakiwac za tamtym kutafonem!

Gość chicaguapa
czyli powiedzial ci "pa" nie ma zludzen

Gość podnjvronv
i już po związku ...znudziło mu się to wszystko ....pojechał do Polski szukać czegoś nowego innego życia.....i pamiętaj jak Cię kocha to wróci ....jak nie wróci to Cię już nie kocha....

Gość cocacolalight..
Zrob zdjecie psa i czym predzej wyslij!!..bo jak go kochasz to przeciez nie mozesz kazac mu tesknic za zwierzakiem no nie?:P.a co jak zapomni jak piesek wygląda?..:(

Gość shanell
ale jak sobie poradzic z tym bolem :(