Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuteeeeek

co jesc by przytyc???

Polecane posty

Gość Aniuteeeeek

Pomozcie,bo probowalam juz wszystkiego,wyniki mam dobre,a lekarze mowia,ze taka moja uroda.Mam 28 lat,a wygladam jak dziewczynka,jak ide z corka ulica,to mowia,ze to moja siostra,ehhh .Mam 160cm,a waze 42 kg,porazka straszna

Gość dhjhghfd
Ja 162 cm i 44 kg a mialam nadzieje ze po ciazy mi conieco zostanie :(

Gość ccccccccccccccccc5
o ja pierdole straszne :D

Gość dcfsadv
Wybierz się do lekarza może on ci pomoże bo jedzenie jakiś bomb kalorycznych często bardzo niezdrowych nie ma sensu.

Gość bomby kaloryczne...
Ja właśnie objadałam się czym popadnie- fastfoody i inne niezdrowe jedzonko, byle wysoko kaloryczne... I co? Wciąż 1,66 i 50 kg i jedyne co mi się podniosło, to nie wskazówka na wadze ale cholesterol

Aniutek ja mam podobnie 159 i 47 kg jestem po dwoch ciazach i ciagle tak samo..:O tez chcialabym przytyc ale nic na mnie nie dziala:/

Gotowana pierś z kurczaka i banany. Zamiast tkanki tłuszczowej przybędzie tkanki mięśniowej. Przytyjesz zdrowo i bez fałdek.

Gość 170/47
Nie narzekam,jestem szczupła,ale wygladam ładnie. Przesadzacie . A ta co napisala ,ze podniósł jej sie cholesterol to nieźle wymyśla,no chyba,że jest z rodziny obciążonej.Wcinam slodycze ,jem duzo masła,a cholesterol mam idealny

Do 170/47. Myślę, że jesteśmy podobnych kilogramów, ale pytanie jaki masz udział tłuszczu, a jaki udział mięśni w budowie Twojego ciała? Bo kilogramy mało mówią o Twojej sylwetce. Ja dla przykładu mam 15% tłuszczu i 40 % mięśni. Więc faktycznie wyglądam ładnie i zdrowo:) Znam dziewczyny, które ważą mało, ale tłuszczyk bokiem im wychodzi... A odnośnie fast foodów ma rację od nich się nie tyje, tylko choruje... Na pewno nie przesadza, bo niedowaga także może być źródłem kompleksów.

Gość bomby kaloryczne...
170/47- nie wymyślam, tylko mówię jak jest, możliwe, że swój udział mają w tym też geny, tyle że nic mi nie wiadomo żeby w najbliższej rodzinie ktoś miał z tym problemy, mam 23 lata a już muszę brać tabletki na obniżenie, dieta nie pomogła Piszesz, że wyglądasz ładnie...Może i tak, ale co się komu podoba- owszem, nie chciałabym ważyć nie wiem ile, ale nie chciałabym także, żebym miała nogi jak patyki i wystające kości, bo to jest równie ładne co kobieta z wałkami tłuszczu i drugim podbródkiem