Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak poradzic sobie z mezem moi

jak poradzic sobie z mezem ktory chce sexu codziennie - 8 mc

Polecane posty

no jak????jestem w 32 tc .. ja mam dosc, upaly mnie wykanczaja, do tego mamy 2,5 letnie bliznieta ktorych wychowanie mnie teraz przytlacza i ledwo sobie radze.. po calym dniu (wraca do domu po 16) jestem jak trup.. nie marze o niczym innym tylko o spaniu.. a jemu jak tylko dzieci zasna zalacza sie trybik i tylko mnie maca, podszczypuje... jest superczuly jak chce mnie zbyknac.. mam go dosyc!!!!!!!!!

Gość tylko nie tyle dzieciiiiii
o kuźwa, 2,5 letnie bliźnięta i trzecie w drodze, chłop i tak głupi, ja tam przy nim tobym poszukał sobie normalnej pocieszycielki, bo wystarczy jak w domu ma kocioł

tyle dzieci? ile dzieci? 3 dzieci to super sprawa! stac mnie, wiec czemu nie?

Gość do góry .......hej
kupcie sobie telewizor :D

Gość vnm
to nienormalnego masz tego chłopa...no sorry ale jest prawda...zaraz się rozpakujesz a on cie chce bzykac :O:O:O

Gość kamieniolomy lepszeee
3 dzieci w tak małym odstępie czasowym to nie super sprawa tylko zapierdol,

Gość kolejna krolicaaa
jeżeli taka super sprawa to dlaczego nie dajesz mu, tylko piszesz, ze jesteś już jak trup, przeciez to super ... super... sprawa....,

Gość Jasiek___
Naucz go od tyłu, na boku. Musi mu teraz wystarczyć.

masakra:( a z jednym dzieckiem to nie masz zapieprzu? jak trafisz na dziecko ktore ma kolke i sie drze cale 6 mies non stop a nie ma Ci kto pomoc????? zdecydowalismy sie na kolejne dziecko bo chcielismy miec 3ke a taka roznica wieeku jest najlepsza ale temat nie byl o tym jaka to patologia jest posiadanie 3 dzieci:P ja uwazam za wieksza patologie posiadanie jednego gdy zaliczylo sie wpade a potem po 3 miesiacach kopie dziecko w tylek i wraca do pracy bo nie ma co jesc:P:P

Gość do roboty leniuuuu
bierz do gęby jak nie możesz mu dołu dać, a coś ty myślała, ze będziesz tylko dzieci rodzić,

jak >? a co on debil ? \ 3 w drodze prawie meta a on tylko bzyk bzyk a zaangażuj go w domowe obowiązki z taka pompą niech sprząta prasuje bawi sie z dziecmi ugotuje wyjdzie na spacer i zobczymy czy mu sie zachce

Ha ha ha , a co to za komentarze, o tym, ze "...gdy zaliczylo sie wpade a potem po 3 miesiacach kopie dziecko w tylek i wraca do pracy bo nie ma co jesc..." nikt nie ma pracy na, ktorej komus zalezy? kazdy pracodawca bedzie czekal na pracownika w nieskonczonosc? a co zrobi taka dziewczyna po siedzeniu w domu z dzieckiem? kazdy bedzie czekal z otwartymi ramionami by zatrudnic? eee, chyba ktos tu nie zna rzeczywistosci

Gość jak do niego pójdziesz
Sodalite Jak zapakował, to ona musi się teraz rozpakować ;) :P Autorko, kup mu lalkę dmuchaną, tylko powiedz mu by nie gryzł jej w cycka bo mu pierdnie i ucieknie ...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz po prostu że nie masz ochoty i już, sex to nie jakis obowiazek, nie musisz sie bzykac codziennie bo maz chce, Ty tez sie liczysz

Gość Hanka Hanna Hania
taka roznica wieku jest najlepsza, autorko?? tym bardziej majac blizniaki??? moja kolezanka niedawno urodzila drugie dziecko, pierwsze w chwili narodzin rozenstwa mialo 2 lata 3 miesiace. i kolezanka po dwoch tygodniach wymiekla, z rykiem dzwonila o pomoc do matki (ktora,nawiasem mowiac, najpierw musialam sprowadzic z Polski co nie bylo latwe), wyzalic sie kolezankom.... ja mam 1 dziecko ma 2 lata 5 miesiecy, i drugie planuje miec jak pierwsze skonczy 4-5 lat. i dbam bardzo oto, zeby drugiego nie miec szybciej (tabletki co do minuty).

Gość a ja uwazam zeee44
ze 2-3 lata to najlepsza rozniac 4-5 lat to juz za duzo by dziecko moglo sie dogadac, No chyba ze sobie chowasz pomoc domowa - niech ma 5 lat zeby umialo zajmowac sie drugiem

Jak do niego pojdziesz: "...Sodalite Jak zapakował, to ona musi się teraz rozpakować ..." chyba nie przepadam za slangami ogolnie, nawet takimi niewinnymi, nie lubie :) :) :)

Gość lamka 2
A ja w ogole nie rozumie tych facetów. Czy oni sie urodzili po to by sie tylko ruchac?? Chce codziennie seksu, a co on jest jakies niepanujace nad soba zwierze, a co np. jakby nie mial z kim czy inne sprawy, ktore by uniemozliwiały seks, to co oszalalby czy jaka inna cholera?? Przede wszystkim my ludzie chyba nie zyjemy na swiecie zeby sie bzykac i robic z tego jakis obowiązek, albo chore wymagania, tylko to jest przyjemny, aczkolwiek odpowiedzialny dodatek do zycia no i przede wszystkim prokreacyjny. Powiedz mezowi zeby spadal, jak pojdzie, to chyba nie ma czego zalowac.

Gość 521
Trójeczka jest super :) Też bym bardzo chciała. Ale chyba nie dam rady.. :( Jestem w pierwszej ciąży, a mój mąż już zapowiada entuzjastycznie że marzy własnie o trójce dzieci, ale mówię mu żeby przystopował i na razie zobaczył jak będzie z jednym :) Ja też uważam że trójeczka to wspaniała sprawa, ale chyba nie dam rady pogodzić ze skończeniem studiów i rozpoczęciem pracy po nich w moim zawodzie, więc chyba na entuzjastycznym podejściu się skończy. Autorko, a z jednej strony to fajnie, że mąż jest taki czuły i że tak go pociągasz, prawda? Przytul go i opowiedz mu jak się czujesz, że chętnie byś z seksem przystopowała, zwolniła, że nie jest to coś na Twoją kondycję teraz i potrzebujesz odpoczynku. Może jakoś wspólnie kompromis ustalicie. Pozdrawiam

No ale skoro mąż wraca po 16 do domu to czemu go nie "zaprzęgniesz" do roboty a sama trochę odpoczniesz? Wtedy nie będziesz jak trup :) No i porozmawiaj z nim, tak po prostu powiedz jak się czujes- preciez to Twój mąż. Powodzenia.

Gość hejka mauski
hej 🖐️ mój ma tak samo... najchętniej codziennie by sie sexił ;) nie martw sie nie zaradzisz, takiego masz juz chlopa... ja sie teraz caly czas przez to kłóce.. trudno.. w sumie to ci sie nie dziwie, bo ja z 1 maluchem, niecale 3 lata i 15 tydzien ciazy i tez czuje sie czasem jak trup... a wlasciwie nie czasem, prawie caly czas...

Gość hejka mauski
haha i moj tez wraca do chaty o 16.. ;) moze powinni dłużej pracowac ... :D

Gość EWEL27
ale ci dobrze moj to sie mnie prawie wogóle nie czepiał jak nosiłam mu drugie dziecko zycie jest nie sprawiedliwe...

Gość matacz...
chce sexu - ZLAE nie chce byzkac zle !! wiec zastanówcie sie co chcecie tak naprawdę ! Rozumiem , ze ma byc tak jak wy chcecie .... a tak sie nie da !

Gość hejka mauski
szkoda tylko że sie nie dobraliśmy pod względem temperamentu.. seksualnego oczywiscie,,, mi od zawsze wystarczało raz na tydzien a on by bzykał dzien i noc :P

Ale i to tak dobrze, ze dla niego jestes taka pociagajaca, moze przyjdzie dzien kiedy bedzie ci tego brakowac... :/

Gość gość
Zal mi Ciebie kobieto. Malzenstwo to nie niewolnictwo. Wyznacz mezowi zakres oobowiazkow w domu nawet po ciazkiej pracy. Ty zmeczona rozumiem ale widzisz ja kocham meza ponad 30 laat z wzajemnoscia. My tez pracowalismy ciezko ale sex to radosc. Razem zrobilismy wszystko, wspolny prysznic, przytulanie, lizal mi i lize lechtaczke, ja sse k***ska a to nie meczy i jak w****** muszelke to leje w nia lub w buzie. 3 dzieci w takim tempie. Co wsadzi to ciaza? mILOSC wAM JEST POTRZEBNA A tY MU DAJESZ POD STRACHEM I Z OBOWIAZKU.

Gość gość
OK ale po pracy obiad i z blizniakam i na 2 godzinny spacer ty ogarnij mieszkanie i leż i odpoczywaj , przygotuj dzieciom kąpiel niech maź wykopie i położy spać