Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lutka99999

Faceci w skarpetach i sex

Polecane posty

Dziewczyny! Co robicie, gdy zaczynacie kochać się z facetem, podziwiacie nagie ciało, aż tu nagle zauważacie , że nie ściągnął skarpet?! Nie śmieszy was to? nie odrzuca?

Gość skarpetki odrzucają a jakże
każe mu zdjąć, ew. sama zdejmuję mówiąc, że skoro ja bez skarpetek, to i on powinnen być nagi, chyba że to szybki numerek (jemu często zdarzają się 5 minutówki...) to czase przymykam oko. Czarne skarpetki na nagim facecie - bleeeee.

mówi się trudno ibzyka dalej dla mnie mógłby mieć i buty najlepiej kowbojki

Gość Wete 1228
Witaj Petrol Na naszym topiku cicho , Normalny też coś zamilkł , co się z wszystkimi dzieje ?

hej WETE 1282 fajnie muszelka nie wiem a co ,ze nie piszemy/ piłka się zaczęła a może pracka albo jakieś kłopoty

A co w wypadku czarnych skarpet i sandałów? ;) Też przymykacie oko? A gdy upominacie facetów na temat skarpet, reagują fochem, czy zawstydzeniem? :)

hmm hehe lubię sandały męskie ale na bosej stopie oczywiście ,że nie ale ja osobieście lubię jak facet nie jest do końca rozebrany

no tak, mi też to czasem obojętne, jak szybki numerek to po co rozbierać się do naga:) Jendak większości pytanych kobiet twierdzi, że to wiocha troche:))

Gość skarpetki odrzucają a jakże
jak upominam go, by zdjął skarpety, nieco sie zawstydza, ale udaje, ze spieszyło mu się do seksu i zapomniał. on po prostu nie wie, że podniecają mnie meskie stopy... Skarpety+sandały tylko u panów po pięćdziesiatce. u młodych - nieeeeeeee.

brawo! Faceci są czasem mało kumaci, trzeba im wszystko tlumaczyć jak krowie na rowie:) Nagi facet w skarpetach do łydek, nie brzmi zachęcająco :)