Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.bn,.n,./,

DEBATA-komentujmy!

Polecane posty

Gość b.bn,.n,./,

Kto do Was najbardziej przemawia? zapraszam do dyskusji:)

Gość telemaniaczka
do mnie przemawia mecz:( już mam dosyć tych mistrzostw:P

Gość debataaaa
Właśnie założyłam identyczny topic, ale możemy tu dyskutować. Do mnie najbardziej Grzesiu przemawia xP Napieralski oczywiście ... :D

Gość psotna
Napieralski na prezydenta :) a Komorowski - co on robi tam? miało go nie być ale ... jak ja tego bufona nie lubię

Gość Napieralski gada jak burak
ten akcent, te końcówki słów-no burak i tyle. może i mądrze gada ale nie wyobrażam sobie prezydenta, który mówi taką brzydką, niechlujną polszczyzną

Gość b.bn,.n,./,
przesadzaja z ta sztuczna gestykulacja.rozprasza mnie to i irytuje:)) Grzesiu spoko.

Gość debataaaa
Tak jak myślałam... najbardziej irytuje mnie Komorowski i Kaczyński. Pawlak jakoś nie zachwyca. A Napieralski gada najlepiej i myślę, że ta debata wyjdzie mu na dobre ;)

A komorowski oczywiście zamiast odpowiadać na pytania to pieprzy coś na inny temat i - jakżye by inaczej - wspomina coś o Kaczyńskim

Pawlak nie zachwyca, Komorowski gada nie na teamt, Kaczyńskiego nawet nie słucham a od Napieralskiego bije dobrocią, jakoś jest m i taki bliski, moze dlatego ze z mojego miasta

Gość debataaaa
furgonetka, mam takie samo zdanie i przekonał mnie już po pierwszym pytaniu ;) A jak mówił o in vitro... to aż mi się miło zrobiło ;) Bo tak ciepło mówił o dzieciach.

Gość debataaaa
Hmm... nie sądzę, ale i tak w niego wierzyć będę ;) Ludzie są zaślepieni tą dwójką, która jest w sondażach i walczą między sobą. Ale ja będę głosować na Grzesia :P

Gość chinota
strasznie nudna była, a matka przełączyła w końcu na "sagę rodu Forsythów" na TVN style.

Gość psotna
ja tez będę glosować na Napieralskiego .. szkoda że tak dużo ludzi myśli że nie ma szans na wygraną i odda głos na Komorowskiego myśląc że wybiera mniejsze zło

Gość fghjklkjh
do mnie przemawia Pan Kaczynski a takze Pan Napieralski na temat Pana Pawlaka nie mam zdania natomiast Pan Komorowski w ogole mnie nie przekonuje jest zbyt pewny siebie

a co napieralski powiedział o służbie zrowia?? ja uważam że należy sprywatyzować, co nie znaczy że leczenie będzien płatne, po prostu sk ladki bedą szły na szpitale, zawsez prywatnie to i jakoś lepsza,,,

Gość psotna
a Komorowski mówi że go nie będzie a jest.. ale mi słowny człowiek

Grzesiowi nie schodzi usmiech twarzy, ale jak pokazywali krótki spot o kandydacie tuż przed pierwszą wypowiedzią to juz takich uśmiechów nie było, niby dobrze gada, ale mam wrażenie ze jest nie szczery i mówi to co ludzie chcą usłyszeć. Macie podobnie?

Gość debataaaa
Komorowski jest zbyt pewny siebie i nadaje na Kaczyńskiego. Kaczyński opiera atak i też do Komorowskiego pije. Pawlak tak sobie... nic nadzwyczajnego jak dla mnie. A Napieralski to nie uśmiecha się cały czas :D:D Przynajmniej ja jakoś nie zauważyłam. Mówi mądrze i to jest dobre.

ja mówiłam to już dawno że Napieralski mówi jak ze wschodu a jest ze szzczeina nie wiem po co mu ten akcent. ale jest nawet ciekawy ;)

Gość debataaaa
Grzesiu ma plusa, bo chce, żeby wojsko wróciło z Afganistanu. To bardzo rozsądne ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
Szkoda, że nie zaprosili Korwina i Mikke :o