Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczkaa

starania czas zacząc z castangusem i olejkime z wieśiołka kto zemna??

Polecane posty

witam od tego cyklu staram sie z mezem o dzdziusia 2,5 roku sie staramy wci wciąz bezsktucznie postanowiłam zazywac castangus i olejek z wieesiołka tak wychwalany na tutejszym forum kto zemna zaczyna starania i dzdziusia?

Witaj Ja starałam się o fasolkę 12 miesięcy i po dwumiesięcznej kuracji castagnusem zaszłam w ciążę a owulacja wypadała w moje urodziny:)). Oprócz castagnusa przez kilka tygodni stosowałam refleksoterapie (masaż odpowiednich miejsc na stopie) i po 12 miesiącach nagle zaiskrzyło i teraz jestem w 6 tygodniu. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Kaja24 no mam nadzieje i wierze ze to mi pomoze ale kazdy organizm jest inny jednym pomaga ,a drugim nie dzieki za wsparcie

Gość Wiesz, ja bym
nawet dołączyła, o ile założysz nowy, poprawnie napisany temat - bo tego się czytać nie da :o

Wiesz, ja bym ..bo co ktos zrobił bład?jak cie nie interesuje temat to poprostu nie pisz i tyle trzeba byc az tak złosliwym???tak jaby w tym wszystkim bład był najwazniejszy;/

Gość Wiesz, ja bym
tyle że w temacie są cztery błędy a nie jeden :O temat mnie interesuje - jak najbardziej, ale nie wiem czy będziemy umiały się dogadać w "twoim języku"...

hmmm spoko złosliwosc złosliwosc i jeszcze raz złosliwosc ehhh tak to juz jest na tym forum nie chcesz nie pisz twoja sprawa .....poprostu szybko to pisałam i moze i sa błedy ale to nie powód od razu do tego typu złosliwych komentarzy !!!

Faktycznie, autorka lierowek narobila. Ja tez bralam castagnus + wiesiolek i kw foliwoy i zaskoczylam w 3mies. Mam teraz cudownego synka. :)

Gość Hagneta
Ja nie miałam pojecia,ze olej z wiesołka może pomóc, zażywałam go na włosy - fryzjerka zaleciła,ale uważam,ze coś jest na rzeczy skoro szybko udało się zajść, bo w drugim miesiącu stosowania. A wcześniej jakoś przez 5 miesięcy nic się nie zadziało.