Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość międzynamikobietami

MÓJ MĄŻ NIE MA OCHOTY NA SEX.... :(

Polecane posty

Gość międzynamikobietami

Witajcie! Piszę bo potrzebuję pomocy... Mój mąż ma ochotę na sex góra raz na tydzień. ciągle się tłumaczy pracą, której fakt ma dużo ale przecież są dni kiedy nie robi się nic i co... lipa. Mało tego jak dochodzi do zbliżeń to jest to zazwyczaj odwróć się on się zadowoli i jest ok. A gdzie tu pieszczoty, gdzie czułości. Całowanie? czułe odbywa się tylko podczas stosunku kiedy to raz na dwa trzy miesiące jestem w pełni zaspokojona. Nie wiem jak to tłumaczyć... czy ja go nie pociągam czy co? Rozmowy były i to nie jedne wciąż to samo że przesadzam, że trochę zrozumienia on dużo pracuje i takie tam bla bla ... teraz już nie dziwi mnie że kobiety znajdują kochanków! Mężczyźni sami jesteście sobie winni!!

Gość jaro k
nimfomanka co sie chce jebać na okrągło i sie dziwi ze facet wymięka

pogadaj z nim o tym że chcesz więcej i namów go na kupienie środków pobudzających :)

Gość miałem tak34
od pracy tylko mi ochcota wszelaka przechodziła, a sprawność znikała, niech się przestanie stresować tak tą pracą

Gość marek 22151
Pewnie w pracy się narucha tyle młodszych i ładniejszych koleżanek, że na twój widok pała już mu się nie podnosi. Poszukaj jakiegoś miłego sąsiada w pobliżu.

Gość tytyeyeyw
Na bank ma kochankę! Wiem z doświadczenia :)

dziwne. facetowi zawsze sie chce. facet zawsze chce zadowolic swoja kobiete zeby czuc satysfakcje ze moze albo zeby nie poszla do innego. widze tu jakas inna przyczyne niz praca. nawet po pracy oni maja ochote zrobilby po to by sie np wyladowac. moze zzacznij go olewac albo rob rzeczy o ktore moglby byc zazdrosny ale radze Ci zbadac czemu mu sie nie chce i nie rob awantur. faceta trzeba sposobem.

Gość międzynamikobietami
Tak własnie sposobem ale jakim... \Na głupie docinki dzieciaków nie odpiwiadam oczywiście ... Nie ma nikogo bo nie miał by kiedy się z kimś spotykać... obecnie jestem w ciąży i ciągle jestem w domu wiec wiem ze po pracy wraca do domu a później jest na budowie... Tu chodzi o co innego może zaryzykuje tabletki? Np penigra??

Gość miałem tak34
powinnaś go nieustannie kusić chodząc ledwo ubrana, tak by zapomniał o tej robocie, ocieraj się, z zaskoczenia go rozbierz

Gość międzynamikobietami
tak to dobry pomysł ale obecnie nie mieszkamy sami więc bede musiała poczekac aż sie przeprowadzimy a jak poradzic sobie z tym teraz?? Chciałabym wiecej czułości :((

Gość miałem tak34
ale przecież macie jakiś własny kąt, możecie tam się czułościami wymieniać, możesz się do niego tulić, możecie się pieścić, nie pozwoól by się w Twoich sidełek wywijał!

Gość międzynamikobietami
ok wszytko rozumie tylko że on super reaguje na moje czułości bardzo mu się to podoba, ale... ja chciałabym żeby to on inicjowal sex żeby on też mnie pieścil a nie ja go pieszcze i konczy się sexem zazwyczaj i udanym dla mnie ale brakuje mi takich pieszczot czułosci a nie tylko szybko sex. Czy wy faceci zawsze tak macie zeby byle szybko???????

Gość miałem tak34
taka nasza natura, aby do celu, więc ciężko to przezwyciężyć, mnie takie uwagi też spotykały

Gość międzynamikobietami
no własnie to jest takie wasze egoistyczne podejscie. To się pewnie nie zmieni... wiec albo to zaakceptuje albo odejdę ... co jest w tej chwili nie mozliwe oczywiście ...

Gość miałem tak34
Nie przesadzaj, rozpad związku z takiego powodu? nie warto, jest jeszcze mnóstwo metod na ożywienie / uzupełnienie o brakujące elementy

Gość someonecrazy
Wypraszam sobie. Nie zgadzam się z tym. U mnie to bywało akurat tak że to ja się starałem a one miały to gdzieś, ostatnia to była jęcząca kłoda i jeszcze się domagała o masaż czy minetkę gdy sama od siebie nie chciała tego dać. To nie jest tak że każdy facet jest taki sam. Ja na przykład lubię seks z ostrymi elementami, ale lubię też odpowiednio zająć się dziewczyną, popieścić jej ciałko, zrobić minetkę. A mimo takich moich starań to i tak szmaty mnie zdradzały, okłamywały czy nawet zostawiały dla innych. Więc nie pierdolcie że takie jesteście przez egoistyczne zachowanie facetów :)

Gość elwira mysliwiec
Chetnie facet cie poznam moze ty bys mnie porzadnie wypierdolil.....