Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marca.

Piosenki.

Polecane posty

Gość marca.

Odświezam muzykę na komputerze ;) Interesują mnie głównie piosenki o miłości oraz piosenki życiowe ;) Kategoria muzyki dowolna bo słucham wszytskiego po trochu ;) Dziękuje za pomoc ;)

Gość malutka drobniutka
ashley - dwa serca

Gość marca.
wszystko po trochu, przy disco polo bawi się większość ludzi :P. ale najczęściej jednak słucham pap'u i rap'u ;))))))))))

Gość do marca.
daro - właśnie ty

Gość ilka020
Patrycja Markowska "List do T" K.Kowalska- "antidotum" "pieprz i sól" "pierwsza miłość "maskarada" Agnieszka Chylinska - "Niebo". "Winna Kancelaria"Zabiore cie" Brodka-Miałes byc" E.Górniak-"To nie tak jak myslisz" "Kasztany" "to nie ja" Bajm-"ta sama chwila" "szklanka wody" "Taka warszawa" Urszula" Niebo dla ciebie" Warius Manx-"Piosenka księżycowa" Patrycja Markowska"drogi kolego" Dżem- "sen o wiktori" Satare dobre małżenstwo- "czwarta nad ranem" sivencja-"wiesz co ci powiem" paula-"dwa slowa dla zycia" "juz wiem" "kolęda dla ciebie"

Gość betttka.
mika - kicka ass selena gomez - naturally urszula - ten drugi fancy - mega mix 98 proszę :)

Gość grubo ściachana
pih - nigdy już nie wróci peja - tak bardzo chcę o.s.t.r - mówiłaś mi fisz - sznurowadła pezet - nieważne pih - śmierć nas nie rozłączy wdowa - zbyt dobra wdowa - zbyt dobra 2 liroy - jebać mi sie chce patrycja markowska - cztery ściany zbw - gdy odejdę wdowa - kaszle kesha - tik tok fabuła - życzenie śmierci enej - żyj enej - komu emmi - ukradłeś mi marzenia eldo - granice bartelone - kocham ania deko - o nic nie pytaj wdowa - szklanki w górę verba - nie ma cie verba - chłodny deszcz verba - na falochronie verba - venus i re verba - młode wilki - wszytskie części umberto tozzi - ti amo shout - zabijasz mnie pih - echo nexx - synchronize mold - jeszcze łzy - trochę wspomień z tamtych dni