Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nukuś.

Mocne uderzenie w głowę . Pomocy :(

Polecane posty

Gość Nukuś.

Hej.! Mam pytanie. Wczoraj w nocy bardzo mocno uderzyłam głową o stół (strasznie głośno huknął). Byłam wtedy pijana. Potem mi się kręciło w głowie. W nocy okropnie chciało mi się wymiotowac. Chciało mi się pic, więc piłam (pepsi)... ale jeszcze bardziej chciało mi się po tym wymiotowac. teraz w tym miejscu mam dużego guza, dalej chce mi się wymiotowac i trochę mnie głowa boli. ogólnie dziwnie się czuję. boli mnie jeszcze oko jak ruszam. Dodam jeszcze że po uderzeniu normalnie jadłam, paliłam papierosy itp. i tu moje pytanie... czy zawsze tak jest po uderzeniu czy powinnam na wszelki wypadek sprawdzic czy wszystko ok? pozdr.

Gość dziewczyno szybkoooo
Natychmiast do szpitala !!!! Są znane przypadki ludzi którzy uderzeli się właśnie jak ty piszesz o kant stołu, a potem w ciągu 24 godz umierali. Nie mówie że tak się może stać u ciebie ale musisz jechać szybko na pogotowie !!! Niech cię zbadają!

Gość Nukuś.
ale nie udeżyłam w kant... tylko poprostu w stół :(

Gość Lepiej jedź i to sprawdz

Gość dziewczyno szybkoooo
Nieważne czy o stół czy o kant. Jeśli jest ci niedobrze to znaczy że coś jest nie tak. Nie dyskutuj tu z nami tylko ubieraj się i jedź na pogotowie !!!

na pogotowie migiem! bo to co napisałaś, to ewidentne objawy wstrząsu mózgu. koniecznie zrób tomografię głowy!

Gość ale czego sie boisz?????
Ja bym pojechala do lekarza, nawet pierwszego kontaktu. Potem napisz nam jak to sie skonczylo