Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_parka

jaki kolor sukienki do tych butów?????

Polecane posty

Gość wg mnie granat, róż

Gość normalnie a jak mamy
paskudny kolor :o ale jak już to własnie granat, czerń, fiolet, ciemna zieleń , błękit paryski na pewno unikać ; biały, róż, ecru , cielisty, kwiaty

Gość Monika_00
Nie nazwała bym tego podróbą Christiana Louboutina, jego szpilki mają inny spód i wyglądają nieco inaczej. Praktycznie w każdym sklepie znajdziesz klasyczne czarne szpilki, a to nie znaczy, że podrabiają się wzajemnie. Szpilki świetne. Co do koloru sukienki powinnaś się sugerować typem swojej urody (karnacja,kolor włosów, sylwetka) .. Jeśli nie wiem jak wyglądasz to ciężko mi coś napisać na ten temat, bo te szpilki pasują do wielu kolorów :)

Monika ma rację, buty nude pasują w zasadzie do każdego koloru ubrania. Wybierając sukienkę sugeruj się wiec wyłącznie typem swojej urody - w czym Ci do twarzy, jaką masz karnację, włosy, dodatki itd. ;)

Gość daria_parka
Te buty zupełnie nie przypominają butów Christiana Louboutina a mi podobały się obie pary i obie kupiłam :D Hmm mam 170cm wzrostu waga tak 57-60 cały czas sie waha włosy blond, cera taka naturalna lekko musnięta słoncem (nie spalona solarówa ale tez nie blada jak sciana) oczy zielone, dość duży biust, sporo mniejsze biodra jaki typ sukienki proponujecie i kolor ja myslalam o sukience w kolorze pudrowego różu i dodatkach (torebka, bransoletka i kolczyki) w dosc mocnym kolorze (jakim?) ale chyba za mdło będzie

Gość kokfdfs
wszystko pasuje mam je swietnie pasuje do ciemnego rozu

Gość kokfdfs
po ile kupilas

Gość provokejszyn jak nic
ciekawa jestem ile te buty kosztuja w primarku......

Gość monika_oo
Powinnaś także sugerować się tym w jakim kolorze czujesz się dobrze. Moim zdaniem sukienka "brudny róż", czerwień lub szary. np. torebka w podobnym kolorze jak buty, sukienka "brudny róż", szary żakiet... :)

Gość gość
Patrzcie również po tych przykładach - http://www.vissavi.pl/21-sukienki Czy łatwiej to dobrać internetowo? Moim zdaniem tak, ale to oczywiście kwestia taka, jakie po prostu macie doświadczenia. Mylę się?