Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwa w 1/4

Farba która kryje siwiznę- szybka pomoc!!!

Polecane posty

Gość siwa w 1/4

Mój naturalny kolor to dość ciemny brąz, niestety z mnóstwem siwych włosów (geny!). Za 3 godziny idę do Tesco i muszę wybrać farbę- doradźcie mi taką, która równo pokryje moje włosy. Proszę!!!!!

Gość dcfsadv
z tego co słyszałam to świetnie w takich sprawach sp[sprawdza się mieszanie farb z natury blond + twój kolor tylko o ton ciemniejszy powinno pomóc bo mojej babci tak farbuje włosów i kolor jest idealnie pokryty, bardzo równo

Gość siwa w 1/4
czyli kupić dwie i zmieszać?

Gość siwa w 1/4
a bez mieszania? którą farbę polecacie?

Gość provokejszyn jak nic
moze Garnier? tak reklamuja

Gość farba garniera jest ok
ale nie może być na bazie składników ziołowych bo taka nie pokrywa siwych włosów

Gość siwa w 1/4
ale czy faktycznie równo pokryje i ciemne i siwe włosy? może któraś z Was była w takiej sytuacji i może coś polecić...

Gość a wydawalo mi sie
mam tez brazowy kolor wlosow no i siwe pasma :( . Probowalam farb garniera i welli, ale te moich siwych dobrze nie pokryly..

Gość sa rózne rodzaje włosów
i są też takie, których żądna farba nie pokryje (mam na myśli siwiznę). Ja jestem posiadaczką takich. Choćbym nie wiem jak i czym farbowała, zawsze siwe zostają, jakiś czas są mniej widoczne, ale potem tak jakby ta odrobina farby, która jest na nich - schodziła. Po prostu wybróbuj różne - może trafisz na właściwą. Najbardziej odpowiada mi Londa przeznaczona dla siwych włosów (w takim białym opakowaniu - nie wszędzie ją można dostać).Rózni się od innych tym, że przed farbowaniem nakłada się taki środek w saszetce (jak odżywka) i dopiero na to farbę.

Gość gość
Tylko garnier olia, ukryje wszystko ;d

Pokryje, pokryje - sama jestem dowodem na to :) Poza tym jest bardzo wydajna, ładnie pachnie i nie spływa. Dobra farba za niewielką cenę.

Gość gość
a ja uważam, że najlepiej jest pofarbować włosy farbą profesjonalną, ja farbuję u fryzjerki co 3-4 m-ce i jest super

Gość gość
Moja mama używa Garnier Color Naturals i jest zadowolona :P używa koloru nr 5 (jasny brąz)

Gość gość
wellaton ale tez tak nie do konca bialej londy nie znam...

Gość gość
palet ale nie bierz bardzo ciemnej tylko jasniejsza bo one b.mocno farbuja i ciemniej niz jest to zaznaczone na opakowaniu

Gość kesper

Proszę tutaj - pro-sprzet.pl/farba-loreal-majirel-high-lift.html Pewnie, że jakościowe produkty kosztują zdecydowanie więcej, ale też po prostu warto więcej za nie zapłacić, bo dają większe możliwości, lepszą jakość, a uzyskane w ten sposób efekty są zdecydowanie trwalsze. Akurat na tym nie warto oszczędzać. 

Gość troper

Proszę tutaj - sprzet-fryzjerski.pl/category/profesjonalne-farby-fryzjerskie To już produkty pod profesjonalne zastosowania, więc na pewno wszystko dobrze pokryją i efekt będzie dosyć trwały. Tak naprawdę kupowanie byle jakich farb mija się z celem. Zaoszczędzisz, ale żadnych realnych korzyści z tego nie będzie.