Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lanzarotka

Prezent dla Wychowawczyni na zakończenie szkoły!!

Polecane posty

Kochani. Doradźcie co kupić wychowawczyniom (dwie) na zakończenie nauki w gimnazjum?? Zebraliśmy około 500 zł i zastanawiam sie jakie dwa sensowene prezenty kupić??? Inne klasy to albo komplety: pióro i długopis, albo drobna bizuteria a ja bym chciała coś bardziej oryginalnego nie za duze pieniadze> Macie jakies doświadczenie w tej kwestii??? Będę wdzięczna o każdą poradę!!! PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE tradycji zakupów prezentów, wiem,że nie wszystkim się to podoba ale nie potrzebuję krytyki, mam kupić prezent w imieniu rodziców i tyle. Prosze jedynie o konkretne propozycje zakupów. Pozdrawiam serdecznie. też matka

Gość a moze kupon podarunkowy
np do empiku

Gość provokejszyn jak nic
zrobcie taki duzy kubek ze zdjeciem calej klasy.... i moze jesteszcza taka ramke na zdjecie.

Gość nowa gracha
kiedyś kupiliśmy duży, piękny,puszysty koc.przy spotkaniu po latach,nadal go wspominała i chwaliła

Hej, o kuponach prezentowych Empiku juz wczesniej myslałam,zastanawiałam się tylko czy to jest "Elegancki" prezent. Rodzice z klasy spuścili (się) wszystko na mnie i nie mam z kim skonsultować. Pomysł koca tez mi sie podoba nmatomiast te kulki.... ech, prosiłam bez złośliwości. Ale człowiek jednak potrafi. Pozdrawiam.

Gość gloobyyy
spuścili się na ciebie ?? :D hah no to masz fajnie :D ze też tak wszyscy na raz ... cóż to za orgia była

Gość wieniec pogrzebowy
jedna nauczycielka jak dostała taki prezent to sie popłakała

Gość wieniec pogrzebowy
i oczywiście napis ostatnie pożegnanie

ja jak kończyłam gimnazjum to dla wychowawczyni zrobiliśmy taki album w którym na początku były zdjęcia klasowe, z wycieczek itp, a potem każda strona była o kazdym z nas z osobna (zdj obecnie, jako małe dzieci, i inf z datą ur, adresem i nr tel) no i oczywiście podziekowania. była szczerze zadowolona, taka pamiątka na lata

Gość amore pomidore :*
nic. a niby z jakiej racji mają dostawać jakieś prezenty na zakończenie?

Gość mamaz6b
córka w tym roku kończy VI klase, a ja jestem w radzie rodziców. Uważamy, że dla wychowawczyni należy się jakaś pamiątka. Z tym albumem ze zdjęciami to bardzo fajny pomysł.Ktoś pisał,że zamawiał taki fotoalbum w dimlabie przez internet i zrobiony był profesjonalnie.Dzięki za podpowiedż.

Gość gość
Karton kupy

Gość gość
powalone! nagroda dla niej powinna byc przyswojona wiedza.

Gość Jowarna
Bardzo ciekawy pomysł z tym foto - albumem, dzielnie z innymi mamami poszukujemy prezentu dla wychowawczyni naszych dzieci w kl. VI. Idąc tropem albumu poszperałam w sieci i spodobał mi si ę drewniany album na którym można wygrawerować napis, były by to podziękowania a w środku każda strona wypełniona była by przez każdego ucznia indywidualnie. Prezent wykonany z własnymi pracami na pewno zrobi wrażenie. Mam nadzieję, że inny Mamy poprą mój wybór. Gdyby komuś pomysł się spodobał podsyłam link do tego który mi wpadła w oko. https://eprezenty.pl/ekskluzywny_album_na_slub_w_drewnie_z_opcja_grawerowania_dedykacji_,p,55588.html

Gość Eva58
Możecie zebrać ładne zdjęcia z całego roku szkolnego i przygotować album na zakończenie szkoły. Może to być np. fotoksiążka. Możecie również do niej dokupić odpowiednią szkatułkę http://www.extrema.com.pl/o,3,103,szkatulki-na-fotoksiazki.html aby ładnie wyglądała.

Fajnie, gdyby to "coś" było dla niej miłym wspomnieniem. O ile macie jakieś klasowe zdjęcia i nagrania, polecam zrobić z tego filmik. Zawsze można dodać jakieś słowa, podziękowania itp. Ciekawie by było, gdyby każdy został nagrany i powiedział miłe słowo od siebie i potem złożyć to w jedną całość. Chętnie bym coś takiego przygotowała, skleiła itp, o ile macie chęć na zabawę w takie rzeczy, służę pomocą

Gość giglotka
NIC . Przestańcie z tymi prezentami dla nauczycieli na zakończenie szkoły!

Kwiatki, czekoladki i podobne są już bardzo obleciane. Nauczyciele często dostają takie prezenty. Sądzę, że ładne zdjęcie klasowe powinno wystarczyć. Przynajmniej będzie pamiątka, jakimi byliśmy łobuzami. A może fotoksiążka by się sprawdziła. Ładne projekty widziałam tutaj http://www.cewe.pl/cewe-fotoksiazka.html . Może coś takiego? Ja bym dodała takie śmieszne zdjęcia uczniów z klasy :)

Gość katpio123
500 zł to bardzo dużo, ale jako taki dodatek do prezentu proponuję fotoksiążkę z Waszymi zdjęciami z okresu gimnazjum. My w tym roku robiliśmy tutaj http://www.pixbook.pl/schoolbook i jesteśmy niesamowicie zadowoleni. Książka dobrej jakości, cudowna na prezent. Wasza wychowawczyni na pewno będzie wzruszona.

Gość gość
Ja proponuje może obraz na płótnie. My fajny wybraliśmy u http://www.dcngallery.pl/. Nauczycielce na pewno się spodoba. I jeszcze dedykacje specjalną zamówiliśmy, bo u nich teraz jest za free.

Gość Anna1214
Wszyscy nauczycie dostają jakieś tradycyjne prezenty za które rodzice przepłacają a wystarczy ruszyć głową tak jak My gdy kupowaliśmy kolczyki dla wychowawczyni mojej Córki. Kupiliśmy kolczyki na jubilea.pl i wyszło dużo taniej niż w innych klasach.

Gość Megi22334
Biżuteria proponuje coś oryginalnego i podarowaliśmy w tamtym roku bransoletkę i kolczyki Pani nauczycielce i nosi do dziś to chyba zadowolona :) teraz jakiś naszyjnik się robi do tych kolczyków. Znajoma prowadzi super stronkę z takimi pięknościami zachęcam do oglądania www.jw.crealio.pl/galeria/

Gość mazma

U nas dzieci bardzo lubią swoją panią. Mądre mamy wymyśliły zakup biżuterii za 1000 zł. Szok. Ale nie doszło do tego - kupiliśmy pamiatkowy fotoalbum, taki z Empik Foto. Kurde... to ma być podziękowanie, pamiąta. Nie powinno się kupować drogich prezentów, a w sumie to chyba nawet nie do końca legalne. Nie przesadzajmy z tym... to praca nauczycieli. Doceniajmy, ale adekwatnie!