Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaciekawionaona

JACY SĄ NORWEGOWIE ?

Polecane posty

Gość norweszkaaaaa
Dosc dziwny narod jak dla mnie. Zalezy w jakim wieku cie interesuja norwegowie? Jesli chodzi o starszych to malo towarzyscy. Mlodsi za to lubia sobie zmieniac partnerki bardzo czesto. Duzo pija, pala i ci mlodsi czesto tez cpaja. Jak dla mnie to tacy troszke pedalscy. Moze na pierwszy rzut ok wydaja sie przystojni ale jak sie z nimi spedza troszke czasu to denerwujacy sa, solariu, kosmetyczki a niektorzy rowniez lekki makijaz. Stroja sie gorzej niz baby :P Wielu z nich mysli kim ja to nie jestem , dlatego niektorzy nie szanuja osob zza granicy. Poza tym to pantoflarze. Czesto wlasnie faceci gotuja, zajmuja sie dziecmi, a w tym czasie kobiety robia kariere i chodza na silownie :) Czesto maja skoki w bok i sie rozwodza. Zazwyczaj maja krotkie czlonki - krotsze niz polacy. I lubie sex analny :P Tyle o nich moge powiedziec :P

Gość gość
Hej norweszkaaaaa, ciesze sie że lubisz sex analny. Oto mój numer 502568154

Gość gość
Poza tym to pantoflarze Nie pantoflarze tylko partnerzy i tak powinno być. W sumie ciekawe bo ja słyszałam o nadzwyczajnej wierności Szwedów, ciekawe czy wiarygodnej w porównaniu do ich zachodnich sąsiadów :D

Gość fdgbtrgrf
zgadzam się z tym że norwedzy są bardzo "zrobieni" wygladają jak z katalogu i chyba godzine przed wyjście robią włosy. Kobiety też są śliczne ale chyba faceci spędzają więcej czasu przed lustrem. Co do tego że robia coś w domu to chyba fajnie nie? ja wiem że polskie kobiety sa przyzwyczajone że polak ogląda w domu tylko telewizję ale to naprawde normalnie ze w innych krajach facet tez coś robi poza odpoczywaniem po pracy.

Gość gość
mondrzejsi od polaków i reszty europy bo odrzucili gender jako obsurd

moja pani sąsiadka pracowała w norwegi twierdzi że lepsi od polaków i piją mało jak coś to polacy alkocholicy

moja pani sąsiadka pracowała w norwegi twierdzi że lepsi od polaków i piją mało jak coś to polacy alkocholicy