Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka;(

Jutro ważny dzień-boje sie!

Polecane posty

Gość oleczka;(

Jestem w 3 gm.Pisze komisa z matmy , w srodku roku ... JutrO. Mam nauczycielke, która usadza na poprawce z braku punkta, czy dwoch ;/ a w ciagu roku usadza po 20 osob na 30,serio . uczyć w ogóle nie umie ,a wymaga nie wiadomo co. Przecież jak zawale matme to koniec ! Umiem ale nie wszystko i czesto robie glupie błędy rachunkowe i polegam . Nie mówcie zebym poszła do książek bo kułam przez ostatnie 4 dni , a i tak wiecej sie nie naucze . Jeszcze ustny... Ja chyba sie zabije ; / tam jest nauczycielka w koomisji której obiecałam ze zdam,ona wierzy we mnie bo 2 lata temu na 100% jako jedyna zdałam poprawke z chemi i fizy . i wgl, jak trzeba to sie naucze , jestem ponoć zdolna. Ale strach mnie paraliżuje.Chce iść do LO , przeciez nie ma szans. Juz wole siedzieć rok, niz miec poprawke i iść do zawodówki ! A wy jakbyście woleli?Co mam zrobic na stres???

Po pierwsze jak cię nie przyjmą do LO to możesz iść jeszcze do technikum, a nie od razu do zawodówki. A po drugie jak się uczyłaś to na pewno coś umiesz i ta druga nauczycielka może jakoś przekabaci koleżankę. Będzie ok :)

Gość MoniaMotylekkkkkkkkkkk
trzymam kciuki dziewczyny!!!

Gość oleczka;(
Uczyłam sie, a jak cos mi nie poszło, to co mam zrobić . ? U niej nie ma popraw, bo twierdzi,że nikt jej tego nie wynagradza. A jędza stawia pał ile wlezie . Na koniec roku sie zlitowała ... Bo dyra jej kazała . Była poprawa . Siedziałam 2 dni po 6 h, najpierw wzięła ze swojej klasy do przepytania,pojedynczo i po pół godziny trzymała a na końcu zostało tyle osób, i po chuj to czekanie . Powiedziała,ze widzimy sie na poprawce( do wszystkich) . ona jest nienormalna!! ja czekam bo umiem a ta olewa;/

Gość oleczka;(
MoniaMotylekk - dziekuje ; *.

Gość oleczka;(
Jest ktoś, co mógłby cos dopowiedzieć? :(

Gość oleczka;(
a umiesz chociaz cos?xd

Gość a co mamy mowic
bierz sie za nauke, bo inaczej zawalisz wszystko. Od Ciebie zalezy jak sobie w zyciu ulozysz i tylko od Ciebie. A nauczycielka... nie wiesz jak jest na studiach, tyle Ci powiem. takich nauczycielek jak twoja ta jedna tam jest mnostwo, z mniemaniem o sobie. Ucz sie tak zeby nie mogla Cie zagiac na niczym, a na pewno nie uwali Cie jesli nie bedzie miala ku temu podstaw. Nie bedzie to niczym poparte.

Gość oleczka;(
nie zdałam!!! dała mi zadania na same 3 i 4 a nie podstawy ;( mam jeszcze jeden przedmiot o 15 , ale napisałam z 2 teraz i z 2 w sierpniu a jak nie zdałam matmy to nie wiem czy isc prosze o rady madrych osob

Gość oleczka;(
co bys zrobil/a na moim miejscu ????? pomocyy !