Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynnaa_24

załamałam się pogodą!!!

Polecane posty

Gość Martynnaa_24

biorę ślub w sobotę i trochę się podłamałam...przed chwilą oglądałam pogodę i zapowiadają ulewy i 14 st :((((((((((((((((((((((( Normalnie mam takiego pecha że szok

Gość acadalfffo...
spokojnie, jeszcze im sie zmieni, ja nie wierze prognozom a tym bardziej dlugoterminowym... a poza tym pogoda nie ejst najwazniejsza, tylko wasza milosc;)

Gość Martynnaa_24
wiem ale i tak jest mi smutno :(( tak marzyłam o słoneczku, mam bardzo letnia sukienkę, tylko szal na ramionach, zreszta wszystkie babeczki kupiły letnie kreacje, nie mamy tradycyjnej sali tylko typową, swojska chate z wielkim tarasem :((( a tu tak wstrętnie zapowiadają....kurcze może cos sie zmieni, może jest jakas mała szansa

Pogoda w lecie w Polsce jest ostatnio fatalna... W tamtym roku było identycznie (a w szczególności w weekendy)... Ale nie to jest najważniejsze, choć wiadomo, chciałoby się...

Gość dokładnie mam tak samo
mam tak samo....ja ślub biorę 26 ale też już śledzę pogodę i się załamuję coraz bardziej....:( wogóle ja mam coś nie po kolei - jutro mam obronę i zamiast nią się martwic, to ja pogodę oglądam wszędzie....ehhh no i niby wiem, że jakkolwiek by nie było i tak będą uśmiechnięta i zadowolona, jednak pogoda optymistycznie nastraja....a tak jak już po wyjściu od fryzjera lunie deszczem to się człowiek potrafi zdołowac.... :(

spokojnie, ja sobie specjalnie 'dmuchalam na zimne' z wybieraniem daty slubu, mielismy 9 sierpnia więc niby gwarancja ciepla i ladnej pogody w koncu srodek lata, a tu dupa, przez caly tydzien pieknie a w sobote jak lunelo tak klapa. ale byl tego spory plus- ani ja ani goscie nie ugotowalismy sie w tych sswoich kreacjach, wszyscy tanczyli do upadlego bo fajny delikatny letni chlodzik wial z pola, pod wieczor przestalo padac i tak wiec bylo ok. Deszczem sie nie przejmuj, przeciez cieplo jest, wyjdziesz z domu zaraz do auta a potem podjezdzasz pod sam nos pod kosciol, nie jest ci slabo ani duszno, z nerwow i tak bedzie ci goraco nawet w bardzo zwiewnej sukni.Zyczenia od gosci przenies do lokalu- to tez plus bo w upalny dzien stac godzine na tym sloncu zeby w karczycho przygrzewalo i zbierac te prezenty i sie pocic to tez niefajnie. spokojnie :)

acha no i mowicie fryzura - przeciez ona ma przetrwac caly dzien i wieczor az do rana, przeciez parasolki sa aa i tak od kosmetyczki i fryzjerki na piechote chyba sie nie wraca bo troche dziwnie sie wygląda takim idacym przez ulicę z welonem na glowie i dzinsach tylko pakuje do auta? :) a i makijaż sie nie rozplywa :) troche trzeba tylko bardziej na suknie uwazac zeby sie za szybko od spodu nie wybrudzila, a tak to luzik :) poza tym moim motywatorem bylo to, że w dzien slubu jak tam padalo podeszla do mnie kochana ciocia juz po rozwodzie, i szepnela mi do ucha, ze w jej dzien slubu swiecilo piekne slonce. Podnioslo mnie to na duchu i sie juz nie przejmwoalam deszczem :) a sesje zdjeciowa zrobilismy sobie czesc w nocy jak przestalo padac, a druga częśc 2 dni po weselu :) spokojnie na luzaka ::)

Gość Martynnaa_24
Dzięki dziewczyny, naprawde mi lepiej i może zasne spokojnie :)) Nie bede sie tak nakręcać na tą pogodę i tak nogi sobie nie urwę jak bedzie padać.. a panna młoda ze skwaszoną mina jest gorsza od burzy z piorunami :)

a tak już POZA tymi wszystkimi tak naprawdę PIERDOŁAMI najważniejsze w tym dniu nie sa pogoda czy sala, goście, prezenty czy jedzenie. Owszem, to jest ważne, ale to tylko jedne-dwa dni. A decyzja na całe życie. Pogody sie już nie zmieni- jaka będzie taka będzie, co da sterczenie codziennie przed tv??. Najwazniejsze nastawic sie duchowo do tego wielkiego przezycia i niezaleznie jaka pogode dany dzien przyniesie- skupić się na tym, co tak naprawde wazne w tym dniu- pewnosc wyboru, podjecie swiadomej decyzji itd. No i zamiast siedziec przed tv lepiej sobie cwiczyc pierwszy taniec bo to rozluznia albo slowa przysiegi zeby sie w kosciele nie pomylic. TYLE. srac na pogode, ona jaka ma byc- taka będzie.

no dokladnie, co ma być to bedzie i na pogode ie mamy wplywu, lepiej zadbac w jakis inny sposob o dobre samopoczucie, zeby nie bylo cieni pod oczami ani zmarszczek :) lepiej myslec o przyjemnych sprawach bo to jest naprawde fajny i WASZ dzien, pogoda moze sobic rozne jaja ale Wam go nie popsuje, tka trzeba podejsc :)

Gość ja miałam 11 stopni
ja miałam 11 stopni 13-go czerwca w tamtym roku i było 11 stopni. Uwierz nie ma to znaczenia. Nie byłam przygotowana, nie miałam bolerka ani nic, wyszłam z odkrytymi ramionami i nawet chłodu nie czułam - tak emocje trzymają. A przynajmniej nie zapocicie się na sali. 11 stopni to przyzimno, ale taki upał jak był w tę sobotę według mnie jest gorszy.

pewnie ze gorszy! w dniu slubu czlowiek jest taki zaaferowany tym co ma nastapic, zresza wszytskim! że mu jest samemu z siebie gorąco. W dzien mojego slubu tez najcieplej przez ten deszcz nie bylo ale bylam i be z bolerka a i tka mi bylo goraco w tych wszytkich sukniowych taftach, zamkach, gorsetach, tiulach...