Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bermeniuk

pomóżcie!potrzebuje porady na temat depilacji laserowej

Polecane posty

Gość bermeniuk

w Katowicach..lub na Śląsku... jest nowy gabinet gdzie robią laserem IPL za 99zł, nie wiem czy pójśc, boję się, że zmarnuję pieniądze

Gość bermeniuk
proszę

Gość wqqqqq1
pewnie piszesz o no+ vello. generalnie light sheer jest skuteczniejszy i wystarcza kilka zabiegów. ale i tak nawet jak będziesz miała więcej zabiegów to będzie taniej, bo 10 zabiegów w no+vello będzie dużo tańsze niż 3 zabiegi w innych gabinetach. ja sobie robiłam ostatnio tam pachy i mimo, że wszystkie koleżanki(które zresztą wpakowały tysiące w depilację laserem) mówiły, że tylko light sheer, a reszta to strata czasu, to jestem zadowolona. po pierwszym razie wyginęło 50 % włosów. moim zdaniem warto przynajmniej spróbować, bo cena jest śmieszna

Gość bermeniuk
no to mnie uspokoiłas.. tak, ja piszę o no+vello... gubię się już w tych informacjach, mam teraz fazę wzrostu, więc może dużo włosów pójdzie.. faktycznie na moje bikini to musiałabym wydać chyba z 800zł, bo chcę całość.. czytałam, że trzeba IPL powtarzać co miesiąc przez pół roku.. prawda to?

hej dziewczyny co myślicie o no+vello, chciałabym się tam wybrać, ale najpierw chciałabym poznać wasze opinie, czy ktoś tam był i ile zabiegów trzeba przejść ??