Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babcia Kafeterianka

komu brakuje milosci...? :(

Polecane posty

chodzi mi o milosc do faceta, miec do kogo sie przytulic,kogo pocalowac, porozmawiac w trudnych chwilach, spedzac razem wspaniale chwile i cieszyc sie swoja obecnoscią :(

Gość fraegfae
mi brakuje miłości czuje się bardzo samotna, chciałabym aby kiedyś ktos mnie przytulił i powiedział że jestem ważna zenie jestem zwykłym śmieciem jak 99% tego pojebanego społeczenstwa, że mnie kocha .....

Gość rudawredna zła
znajdź sobie hobby

Gość fraegfae
rudawredna zła- żadne hobby tego nie zastąpi, co za nie dojrzała wypowiedź

Hej Widzę że nie jestem sama a na dodatek jeszcze mam chrzciny u brata i zaprosił mnie z osobą towarzyszącą a Ja nie mam z kim iść aż mi się płakać chce :(:( a jeszcze będzie tam chłopak który strasznie mi się podobał ale oczywiście on przyjdzie ze swoją dziewczyną Normalnie chyba zapadnę się pod ziemie

Gość fraegfae
zycie kurwa jest nie sprawiedliwe czy aż tak wiele chcemy ?

oczywiscie że zwiazek z kims niczego nie zastąpi bo nikt o ciebie nie dba, nikt sie toba nie interesuje i ogolnie mniej niz wszyscy ma cie w doopie :classic_cool: no i można być pewniejszym siebie że jest ktos kto cie zawsze wesprze ale trzeba też byc bardziej mobilnym przebojowym i ładnym i zaradnym :classic_cool:

Gość fraegfae
jeśli ktos cie kocha to powinien Cię wspierać, no nie ?

Gość rudawredna zła
niedojrzałą? to wszystko kwestia priorytetów - ja zakończyłam swój czteroletni związek - i jakoś nie narzekam, w końcu mam czas na to co kocham najbardziej

Hej Widzę że nie jestem sama a na dodatek jeszcze mam chrzciny u brata i zaprosił mnie z osobą towarzyszącą a Ja nie mam z kim iść aż mi się płakać chce :(:( a jeszcze będzie tam chłopak który strasznie mi się podobał ale oczywiście on przyjdzie ze swoją dziewczyną Normalnie chyba zapadnę się pod ziemie

Gość fraegfae
być może to zależy w jakim związku byłaś bo najwidoczniej był on bardziej obowiązkiem niż przyjemnością

Gość i juz koniec?
.

Gość rudawredna zła
związek był ok, ale jak każdy związek to tylko ograniczenie w życiu liczy się tylko wolność

Gość rajtatataraj
up :)